Bag om forbrydelsen

Bag om forbrydelsen

Nordjyske

Bag om forbrydelsen er Nordjyskes ugentlige kriminalpodcast. Værter på podcasten er journalist Dan Grønbech og mangeårig kriminalreporter på Nordjyske Jesper Ramsing. 

De to giver dig detaljerne og historien bag de største og mest markante forbrydelser i Nordjylland. Aktuelle såvel som historiske. Om alt fra økonomiske forbrydelser til drab og organiseret kriminalitet. 

Uanset hvad går de altid helt tæt på de øjeblikke, hvor en gerning blev til en forbrydelse og et almindeligt menneske blev kriminel. 

 

Kategorier: Samfund og kultur

Lyt til den sidste episode:

I fire episoder giver Bag om Forbrydelsen dig et indblik i den nordjyske narkoverden. Fra nogle af de mennesker, der er eller har været tæt på den. 

Kuno Pedersen var selv en del af toppen af netop den branche i en årrække. Fra sit hjem i Skagen styrede han et narkonetværk, der solgte alt, hvad der kunne trilles, snuses og knuses. 

I tre afsnit fortæller Kuno om opstigningen fra uregerlig dreng til narkoboss og den efterfølgende nedtur på grund af et galopperende misbrug. I dag går vi tæt på den aften, som bliver starten på enden af Kunos narkokarriere. Paranoid, tungt bevæbnet og på stoffer er Kuno taget på jagt, efter det han tror er fjender. Men er det nu også det? 

Værter: Nordjyskes kriminalreporter Jesper Ramsing og journalist Dan Grønbech. 
Gæst: Kuno Pedersen. 

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Tidligere episoder

 • 25 - 3:4 - Paranoid og tungt bevæbnet 
  Wed, 20 Sep 2023
 • 24 - 2:4 - Alt hvad der kan trille, knuses og snuses 
  Wed, 13 Sep 2023
 • 23 - 1:4 - Et kilo amf på et glasbord 
  Tue, 05 Sep 2023
 • 22 - Trailer for sæson 2 
  Fri, 11 Aug 2023
 • 21 - Mia-sagen: "En gal mands værk" 
  Thu, 29 Jun 2023
Vis flere episoder

Flere danske samfund og kulturpodcasts

More internationale samfund og kultur podcasts

Vælg podcast kategori