Bag om forbrydelsen

Bag om forbrydelsen

Nordjyske

Bag om forbrydelsen er Nordjyskes ugentlige kriminalpodcast. Værter på podcasten er journalist Dan Grønbech og mangeårig kriminalreporter på Nordjyske Jesper Ramsing. 

De to giver dig detaljerne og historien bag de største og mest markante forbrydelser i Nordjylland. Aktuelle såvel som historiske. Om alt fra økonomiske forbrydelser til drab og organiseret kriminalitet. 

Uanset hvad går de altid helt tæt på de øjeblikke, hvor en gerning blev til en forbrydelse og et almindeligt menneske blev kriminel. 

 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Kategorier: Samfund og kultur

Lyt til den sidste episode:

I de næste to episoder går vi tæt på en forbrydelse, der heldigvis aldrig nåede at finde sted. En 27-årig mand fra Hobro planlagde nemlig over fem år, hvordan han ville begå et skoleskyderi. Manden var opslugt af et had til andre mennesker, som han dyrkede sammen med ligesindede på såkaldte incel-fora på internettet.


Men for manden blev det mere konkret og virkeligt end en hadsk internetdiskussion. Han var langt i sin planlægning, og havde netop trykket forsøgt at købe et automatvåben, da politiet efter måneders overvågning anholdt ham i december 2020.


Men hvad skubber et menneske så langt ud? Det ser vi på i dagens afsnit.


Værter: Nordjyskes kriminalreporter Jesper Ramsing og journalist Dan Grønbech.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Tidligere episoder

 • 52 - Det planlagte skoleskyderi (1:2) 
  Wed, 10 Apr 2024 - 0h
 • 51 - "Man køber da ikke et menneske for 400 kroner" 
  Wed, 03 Apr 2024 - 0h
 • 50 - Eddie-drabet (2:2): Kraniebrud og benzinbad 
  Mon, 18 Mar 2024 - 0h
 • 49 - Hjallerup-sagen 
  Tue, 12 Mar 2024 - 0h
 • 48 - Eddie-drabet (1:2): Skuddene på ranchen 
  Wed, 06 Mar 2024 - 0h
Vis flere episoder

Flere danske samfund og kulturpodcasts

More internationale samfund og kultur podcasts

Vælg podcast kategori