True Story

True Story

Martin Hylander

True Story er danske kriminalhistorier fra den virkelige verden. En god blanding af True Crime, dokumentar og historiefortælling. Sagerne er genfortællinger af virkelige danske kriminalsager, som de har været beskrevet i andre medier. Af hensyn til diskretion kan visse navne være ændret og detaljer være udeladt. Produceret, redigeret og fortalt af Martin Hylander. Musik: www.incompetech.com.

Kategorier: Samfund og kultur

Lyt til den sidste episode:

Den 7. januar 2005 ringer den 20-årige Lise til Glostrup politi og anmelder, at hendes far Jesper er forsvundet. Hun frygter, at der er sket ham noget, da han ikke har reageret på hendes opkald hen over julen. Denne henvendelse til Glostrup politi skal vise sig, at blive starten på en efterforskning, som i sig selv måske ikke er så meget anderledes end andre sager, men alligevel en sag med ret så mange fantastiske forklaringer om bomber, rockere, drabsforsøg, slettede spor, manglende motiver og en hel del mere.

Hvis du vil høre endnu flere True Crime sager fra True Story Exclusive, så kan du få Podimo i hele 6 måneder for kun 99kroner med tilbuddet fra True Story. Benytter du dig af dette tilbud, så støtter du samtidig mine produktioner direkte, så du kan blive ved med at lytte til True Story helt gratis.

Podimo link: 6 måneders Podimo for kun 99,-

Podimo.com/dk/truestorytilbud

Der ligger allerede over 100 afsnit af True Story Exclusive tilgængelig i Podimo appen, så skynd dig at få den downloadet, hvis du ikke allerede har gjort det. Der udkommer nyt afsnit hver mandag!

HUSK den nye serie fra True Story allerede har premiere i slutningen af august og kan høres gratis på iTunes, Spotify, Podimo eller der hvor du normalt lytter til dine podcasts.

Tidligere episoder

 • 115 - Særafsnit: Brødrene 
  Tue, 16 Aug 2022 - 0h
 • 114 - Særafsnit: Liget i søen 
  Tue, 09 Aug 2022 - 0h
 • 113 - Særafsnit: Grænseland 
  Tue, 02 Aug 2022 - 0h
 • 112 - Menneskejægeren 5:5 
  Tue, 26 Jul 2022 - 0h
 • 111 - Menneskejægeren 4:5 
  Tue, 19 Jul 2022 - 0h
Vis flere episoder

Flere danske %(samfund og kultur)spodcasts

More internationale samfund og kultur podcasts

Vælg podcast kategori