Magiske Menopause

Magiske Menopause

PiaMaria Manou

Er overgangsalderen alt andet end en dans på roser for dig? Føler du dig alene og forvirret eller kan du bare slet ikke kende dig selv? Menopause mentor og hormonterapeut, PiaMaria Manou, inspirerer dig til at se menopausen i et nyt lys. PiaMaria Manou giver dig gode råd om overgangsalderen og deler ud af sine erfaringer og viser dig hvordan du kan få det bedste ud af din menopause.

Kategorier: Sundhed

Lyt til den sidste episode:

I denne epsiode skal du høre hvordan min klient Hanne gik fra at have det rigtig skidt i sin overgangsalder, faktisk i flere år, før hun knækkede koden og nu trives og har det rigtig godt.

Hanne's historie er unik for Hanne men den er meget almindelig idet det er en historie jeg hører utrolig ofte. Det her med at have det skidt i meget lang tid, at prøve alle mulige medikamenter og tilskud uden effekt. Det kan føles utrolig ensomt og overvældende, at man ikke kan få hjælp og ingen rigtig kan hjælpe.

Men der er hjælp at hente og du kan stortrives i din overgangsalder.

Det er "blot" et spørgsmål om at finde rodårsagerne til det du mærker og hele det som er i ubalance, justere der hvor kroppen beder om hjælp. Ikke at symptombehandle eller tro det nok går over af sig selv eller værst af alt - tro at du bare må leve med det fordi det er sådan det er at være i overgangsalderen.

Det er ikke kompliceret ej heller svært men desværre er der alt for få, der kender til disse naturlige og simple løsninger - og måder at være i overgangsalderen på.

Hvis du også vil have min hjælp til at få det super godt i din overgangsalder så kan du læse mere om det forløb Hanne har været igennem lige HER.

DISCLAIMER

Indholdet i denne podcast er ment som inspiration. Det er ikke erstatning for lægelig vejledning. Har du symptomer på sygdom bør du altid søge læge.

Tidligere episoder

 • 32 - 32 Hanne's historie 
  Wed, 19 Oct 2022 - 0h
 • 31 - 31 Er du overvældet af overgangsalderen? 
  Tue, 13 Sep 2022 - 0h
 • 30 - 30 Dit menopause mindset 
  Fri, 24 Jun 2022 - 0h
 • 29 - 29 Vejen til en blid overgang 
  Wed, 08 Jun 2022 - 0h
 • 28 - 28 Dig og din cyklus del 2 
  Fri, 13 May 2022 - 0h
Vis flere episoder

Flere danske %(sundhed)spodcasts

More internationale sundhed podcasts

Vælg podcast kategori