Graulund I Dybden

Graulund I Dybden

Oddset Podcast

Hvad former en fodboldkarriere? Er det mål i massevis, et udlandseventyr eller en overilet tackling i en træningskamp?

Det spørgsmål trænger sig stadigvæk på hos Peter Graulund, selvom det er mange år siden han lagde fodboldstøvlerne på hylden efter en lang og flot karriere. I podcasten ’Graulund i Dybden’ drager han derfor ud for at snakke med tidligere kollegaer, så han kan blive klogere på, hvad de gjorde, da de stod midt i karrierens afgørende øjeblikke. Der udveksles erfaringer, fortælles røverhistorier og uddeles undskyldninger, når bolden slås i dybden.

’Graulund i Dybden’ udgives af Oddset fra Danske Licens Spil. Husk, at man skal være min. 18 år og spille med omtanke. Har du brug for hjælp til spilafhængighed, så kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet eller udeluk dig via ROFUS. Regler og vilkår gælder.

Kategorier: Sport og rekreation

Lyt til den sidste episode:

Hvilken betydning har fansene for fejringen af en sejr?

Peter Graulund har aldrig selv været med til en slutrunde, så i anledning af det kommende EM, hvor det danske herrelandshold spiller på hjemmebane, er han draget ud for at få svar på ovenstående spørgsmål. I fjerde afsnit af denne sæson er Peter taget til Østrig, hvor landsholdet har været på træningslejr. Her mødes han med Thomas Delaney og Pierre-Emile Højbjerg fra den danske landsholdstrup for at tale om, hvad en fanskare og deres opbakning betyder for spillerne på banen – og for udfaldet af selve kampene. For hvordan har det egentlig været at spille fodbold og skulle fejre store sejre i skyggen af Covid-19, når stadionerne har været store og tomme, og ikke engang ens nærmeste familie har været der til at fejre en? Og hvordan bliver det så at skulle spille på hjemmebane i Parken, hvor herrelandsholdet endelig kan se frem til flere tusinde fans på tribunerne igen?

’Graulund I Dybden’ udgives af Oddset fra Danske Licens Spil. Husk, at man skal være min. 18 år og spille med omtanke. Har du brug for hjælp til spilafhængighed, så kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet eller udeluk dig via ROFUS. Regler og vilkår gælder.

Tidligere episoder

 • 15 - #13 Thomas Delaney & Pierre-Emile Højbjerg om fansenes betydning 
  Sun, 13 Jun 2021
 • 14 - #12 Christian Eriksen & Jonas Wind om den første slutrunde 
  Wed, 09 Jun 2021
 • 13 - #11 Kasper Hjulmand om trænerollen og trupudvælgelse 
  Sun, 06 Jun 2021
 • 12 - #10 Peter Møller om store personligheder og slutrundementalitet 
  Wed, 02 Jun 2021
 • 11 - Epilog 
  Wed, 26 May 2021
Vis flere episoder

Flere danske sport og rekreationpodcasts

More internationale sport og rekreation podcasts

Vælg podcast kategori