Graulund I Dybden

Graulund I Dybden

Oddset Podcast

Hvad former en fodboldkarriere? Er det mål i massevis, et udlandseventyr eller en overilet tackling i en træningskamp?

Det spørgsmål trænger sig stadigvæk på hos Peter Graulund, selvom det er mange år siden han lagde fodboldstøvlerne på hylden efter en lang og flot karriere. I podcasten ’Graulund i Dybden’ drager han derfor ud for at snakke med tidligere kollegaer, så han kan blive klogere på, hvad de gjorde, da de stod midt i karrierens afgørende øjeblikke. Der udveksles erfaringer, fortælles røverhistorier og uddeles undskyldninger, når bolden slås i dybden.

’Graulund i Dybden’ udgives af Oddset fra Danske Licens Spil. Husk, at man skal være min. 18 år og spille med omtanke. Har du brug for hjælp til spilafhængighed, så kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet eller udeluk dig via ROFUS. Regler og vilkår gælder.

Kategorier: Sport og rekreation

Lyt til den sidste episode:

Hvordan sikrer man sig, at angriberne slår til, når chancen byder sig?

Igennem karrieren har Ebbe Sand scoret mål på samlebånd for både Brøndby, Schalke og landsholdet, men i slutrunderne lykkes tingene ikke for ham i samme grad. Men til VM '98 havde han alligevel en fantastisk oplevelse og lavede karrierens bedste mål. Nu er han angrebstræner for landsholdet og forsøger at hjælpe landsholdets forskellige typer med alle at ramme topformen til slutrunderne. Og så fortæller han om, hvorfor det er vigtigt at drikke en øl med holdkammeraterne udenfor omklædningsrummet.

’Graulund I Dybden’ udgives af Oddset fra Danske Licens Spil. Husk, at man skal være min. 18 år og spille med omtanke. Har du brug for hjælp til spilafhængighed, så kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet eller udeluk dig via ROFUS. Regler og vilkår gælder.

Tidligere episoder

 • 20 - #18 Ebbe Sand om landsholdsangriberne og VM '98 
  Wed, 30 Jun 2021
 • 19 - #17 Lars Høgh om VM '86 og rollen som målmandstræner 
  Sun, 27 Jun 2021
 • 18 - #16 Andreas Skov Olsen & Mikkel Damsgaard om fremtiden 
  Wed, 23 Jun 2021
 • 17 - #15 Simon Kjær & Jannik Vestergaard om lederrollen 
  Sun, 20 Jun 2021
 • 16 - #14 Yussuf Yurary Poulsen & Kasper Dolberg om angriberduellen 
  Wed, 16 Jun 2021
Vis flere episoder

Flere danske sport og rekreationpodcasts

More internationale sport og rekreation podcasts

Vælg podcast kategori