Kvart i bold

Kvart i bold

Kvart i bold

Kvart i bold er for fans, der har FCK i blodet. Med passion og viden nørder vi fodbold og taktik. Vi prøver at give spændende perspektiver på spillet på og udenfor banen.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Kategorier: Sport og rekreation

Lyt til den sidste episode:

Der gik ikke længe fra historien om F.C. Københavns indtog i kvindefodbold var en realitet til kræfterne i klubbens fanmiljø begyndte at røre på sig. Og det skulle vise sig, at der var rigtig mange, der gerne ville være med til at skabe en fantastisk fanscene omkring det kommende kvindehold. Men hvordan bygger man sådan noget op fra bunden - og endda inden der overhovedet findes et hold? Hvad kan vi lære af klubbens eksisterende fanscene, og hvem er hovedaktørerne bag det fanarbejde, der pågår i kulisserne lige nu?


Det får du svar på i denne udgave af Kvart i kvindebold, hvor vært Amalie Bremer har besøg af Sara Gangsted, fotograf, FCK-fan og medlem af styregruppen i Fannetværket for kvinder, og Casper Fischer Raavig, talsmand for FCKFC.


Hvis du har spørgsmål til vores gæster, myter du vil have be- eller afkræftet, ris, ros eller andet, så send en mail til amalie@beamaudio.dk.


Kvart i kvindebold er præsenteret i samarbejde med den gratis streamingtjeneste PlutoTV, der tilbyder over 100 kanaler med reality, livsstilsprogrammer, film, sport, nyheder, musik og underholdning.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Tidligere episoder

 • 671 - Kvart i kvindebold - En spirende fanscene 
  Sun, 03 Mar 2024 - 0h
 • 670 - Nedtakt: Rystende halvleg satte nyt bundniveau på heden 
  Fri, 01 Mar 2024 - 0h
 • 669 - Indersiden: Falk - "Jeg stræber hele tiden efter nye store mål" 
  Fri, 01 Mar 2024 - 0h
 • 668 - Morgenbriefing: Hvem taler sandt om Roony? 
  Fri, 01 Mar 2024 - 0h
 • 667 - Morgenbriefing (special): Neestrup - "Derfor har vi holdt clean sheet to gange i træk" 
  Thu, 29 Feb 2024 - 0h
Vis flere episoder

Flere danske sport og rekreationpodcasts

More internationale sport og rekreation podcasts

Vælg podcast kategori