Forhjulslir

Forhjulslir

Anders Mielke

Din podcast om cykling og kun cykling. I denne podcast kommer du helt tæt på cykelsporten og får et dybere og ærligere billede af, hvordan det er at være cykelrytter. Forhjulslir er til dig, der elsker cykling, elsker sporten, elsker rytterne og elsker røverhistorierne fra feltet.

Kategorier: Sport og rekreation

Lyt til den sidste episode:

Forhjulslir præsenteres i samarbejde med Oddset fra Danske Licens Spil +18.

På dagens etape klæder vi dig på til årets Giro d'Italia, som starter på lørdag i Torino. Per Bausager har fire Giro's på CV'et, han fik debut i 1977, som bare 20-årig, og tre år senere var han med til at hjælpe Giovanni Battaglin til den samlede sejr. Bausager indkapsler, hvorfor Giroen er så speciel, hvorfor det er verdens smukkeste etapeløb og hvor stor en størrelse løbet er i Italien.

Dernæst sætter vi fokus på ruten, udpeger de 5 mest afgørende etaper og kommenterer på den tredje og sidste uge, hvor arrangørerne har sørget for over 17.000 højdemeter og modbydeligt terræn.

Er Remco Evenepoel og Egan Bernal klar? Og er Simon Yates den største favorit? Vi kigger på løbets favoritter til den samlede sejr og kommenterer på de stærkeste hold, hvor vi undervejs har Mikkel Honoré fra Deceuninck Quickstep med direkte fra Torino på en telefon. Hør Mikkel fortælle om sine forventninger til sin tredje Giro, hans forventninger til Evenepoel/Almeida og meget mere.

Til sidst får du et langt interview med Emma Norsgaard Jørgensen (Movistar), som i weekenden tog sine første sejre i 2021-sæsonen efter et hav af andenpladser. Det er en glad og lettet Emma, som sætter ord på sine flotte, første sejre i 2021.

Medvirkende: Per Bausager & Anders Mielke

Interviews: Mikkel Honoré (Deceuninck-QuickStep) & Emma Norsgaard Jørgensen (Movistar)

Tidligere episoder

 • 214 - Den store Giro d'Italia-optakt 
  Wed, 05 May 2021
 • 213 - #ShareTheRoad & Tour de France 2022 
  Tue, 27 Apr 2021
 • 212 - Ardennerugen - Analyse af Amstel Gold Race og Fleche Wallone, Optakt til Liege-Bastogne-Liege 
  Wed, 21 Apr 2021
 • 211 - Ung dansk cykelrytter kæmper med spiseforstyrrelse efter et hårdt 2020 i Italien 
  Thu, 15 Apr 2021
 • 210 - Stor analyse af Flandern Rundt 
  Tue, 06 Apr 2021
Vis flere episoder

Flere danske sport og rekreationpodcasts

More internationale sport og rekreation podcasts

Vælg podcast kategori