1 ting ad gangen - Naturvidenskab skåret ud i pap

1 ting ad gangen - Naturvidenskab skåret ud i pap

Villads Lundsteen Jacobsen & Tobias Wang Bjerg

Tobias Wang Bjerg og Villads Lundsteen Jacobsen er to formidlere fra Science Museerne i Aarhus med en passion for naturvidenskab. I denne podcast formidles kompleks naturvidenskab for den almindelige dansker. Der tages udgangspunkt i naturfænomener som sorte huller, vacciner, stråling og sidestik som gennemgås en ting ad gangen så alle kan forstå det. Hvis du har ris eller ros eller forslag til afsnit, så skriv til os på 1tingadgangen@gmail.com.

Kategorier: Uddannelse

Lyt til den sidste episode:

Fermentering  af madvare er en vigtig process, vi mennesker har brugt til at opvarer mad, så det ikke rådner.  Fermentering er måske mest kendt fra øl brygninger men foregår mange steder blandt andet i musklerne og i svampe. Hør mere om fermentering i dette afsnit af 1 ting ad gangen, naturvidenskab skåret ud i pap.

Tidligere episoder

  • 42 - Fermentering 
    Thu, 23 Sep 2021
  • 41 - Bag om lysets hastighed 
    Fri, 10 Sep 2021
  • 40 - Film eller Fakta - Limitless 
    Fri, 27 Aug 2021
  • 39 - Film eller fakta - Tenet 
    Fri, 20 Aug 2021
  • 38 - Hvorfor græder mennesker? 
    Thu, 05 Aug 2021
Vis flere episoder

Flere danske uddannelsepodcasts

More internationale uddannelse podcasts

Vælg podcast kategori