Ugens Krise med Anna og Lasse

Ugens Krise med Anna og Lasse

Ugens Krise

Ugens krise er en podcast, hvor værterne Anna og Lasse taler om en aktuel krise i medierne. Hvorfor er krisen opstået, og hvordan prøver smarte spindoktorer, mørkets fyrster, kloge kommunikationsrådgivere og andre pr-typer at håndtere krisen.

Kategorier: Nyheder og politik

Lyt til den sidste episode:

Der er landet en af de helt store krisesager på bordet ovre hos kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting. Og F&H har åbnet den store prangerpung, for der er kørt i stilling med store krise-landingpages og lange mails til forhandlerne med “den fulde sandhed og den faktuelle tidslinje”.

Alle de gode kontakter fra den gamle rollerdex er i spil og påvirkningen af medier og meningsdannere er i fuld hopla. Nu skal danskerne fandme forstå, at F&H ikke har kopieret en skid, og Kasper Würtz bare skal lukke arret, så de kan få gang i salget af Kina-sagerne igen inden jul.

En del af krisestrategien er som sagt at påvirke meningsdannere, men for én af dem blev Ulveman & Børstings metoder for meget: Debattør og kommunikationsdame, Anne Kirstine Cramon, udleverede dem live i programmet "Det, vi taler om". Det kunne de ikke li’.

Vi har inviteret Cramon i studiet til en snak Ulveman & Børstings metoder under Bitz-sagen og til en generel snak om bøllemetoderne i PR- og lobbybranchen. Vi skal tale om luderture, besøg på strip-klubber, grooming, intimideringer og andre hyggelige ting.

Vi har også professor i lobbyisme ved Aarhus Universitet, Peter Munk Christiansen, med på en telefon, der fortæller om nogle af bureauernes bøllemetoder.

Endelig skal vi naturligvis tale om vores egen sponsor, Hello Fresh, der virkelig har jokket i måltidkassen: De har byttet rundt på datomærkningerne, og det ser sq ikke for kønt ud.

Ja, for hulen. Det er fredag og tid til Ugens Krise. God weekend.

Anna og Lasse

Tidligere episoder

 • 51 - Ulveman & Børstings håndtering af Bitz-sagen 
  Fri, 24 Sep 2021
 • 50 - Christian Bitz’ krisehåndtering på TV2 
  Fri, 17 Sep 2021
 • 49 - Christian Bitz’ kopi-sag 
  Fri, 10 Sep 2021
 • 48 - Våde veninder, Danish Crown og Dorph 
  Fri, 03 Sep 2021
 • 47 - Jes Dorph-Petersens krisehåndtering 
  Thu, 26 Aug 2021
Vis flere episoder

Flere danske nyheder og politikpodcasts

More internationale nyheder og politik podcasts

Vælg podcast kategori