Småt Brændbart

Småt Brændbart

Anna Thygesen

Velkommen til Småt Brændbart - ugens krise med Anna Thygesen.

Anna Thygesen er vært på podcasten sammen med et hold af kompetente, kloge og sjove medværter, som kigger forbi på skift og nørder rundt i nogle af ugens mest spændende, opsigtsvækkende, vilde eller sjove kommunikationskriser.

De tager fat i kriser i erhvervslivet, i organisationer og i politik og det kan da godt være at der sniger sig en krise ind fra de mere kulørte brancher engang i mellem. 

Småt Brændbart er ‘news commentary’ podcast - det er ikke en journalistisk podcast. Podcasten er derfor analyser og tale om kriser, der allerede har nået medierne eller er ved at breake i dem, fordi det er netop turen i mediemøllen, der er afgørende for hvordan en kommunikationskrise falder ud.

For at du kan lytte den podcast kvit og frit indgår sponsoreret indhold. Hvis jeres brand skal annoncere i Småt Brændbart, så skriv til hej@podads.dk.

Produceret af Podads.

 

 

Kategorier: Nyheder og politik

Lyt til den sidste episode:

Småt Brændbart Ugens Krise byder på drama på højt niveau. Hvad foregår der egentlig i de demokratisk ejede virksomheder, som vi er så stolte af? Det ser ud til at både demokrati, moral og al anstændighed er sat over styr. Rent kommunikationsmæssigt har Andel smidt 3 medarbejdere og en fyret direktør under bussen. Rasmus Visby har gravet i den vilde sag.

Så røg der endnu en borgmester, eller rettere S-borgmesteren fra Aalborg er selv gået. Vi dykker ned i nogle af de mange skandaler i Aalborg. Et gammelt lyserødt hus i Køge har i denne uge sat Instagram i kog. Krise i Køge er en juicy kombination af en rig typehusproducent, de radikales forunderlige evne til at skvatte ned fra moralens høje hest og en aktivists kamp for bevaringsværdige huse. Den detroniserede leder af Danmarks Radios Pigekor er rykket over på hanelefanternes kirkegård DK4 – er det klogt? Endelig når vi forbi TV2s nye flotte logo. Too much information eller er det bare skide interessant at TV2 har fået et nyt logo. Der er virkelig noget at lære i dette afsnit af podcasten.

Medvært: Rasmus Visby
Tilrettelægger og producer: Lena Lee Skibye

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Tidligere episoder

 • 56 - Energiselskabet Andel – sekten fra Svinninge og bykongen fra byen, de kalder Danmarks svar på Palermo 
  Fri, 31 Mar 2023
 • 55 - Rockwools kri(g)sekommunikation, energibossernes absurde bonus og kendiskø i Byretten 
  Fri, 24 Mar 2023
 • 54 - Ibi Pippi, The Oscars, Armin Kavousi og Novo Nordisk 
  Fri, 17 Mar 2023
 • 53 - Kommunikationsrådgiver i egen lage og tidl. chefdirigents umulige krisehåndtering 
  Fri, 10 Mar 2023
 • 52 - DRs Melodi Grandprix-krise, Region Hovedstadens nye kampagne for IKKE at ringe 1813 og Ukraines valgpropaganda 
  Fri, 17 Feb 2023
Vis flere episoder

Flere danske nyheder og politikpodcasts

More internationale nyheder og politik podcasts

Vælg podcast kategori