Småt Brændbart

Småt Brændbart

Anna Thygesen

Velkommen til Småt Brændbart - en podcast om ugens kriser med Anna Thygesen.

Anna Thygesen er vært på podcasten sammen med et hold af kompetente, kloge og sjove medværter, som kigger forbi på skift og nørder rundt i nogle af ugens mest spændende, opsigtsvækkende, vilde eller sjove kommunikationskriser.

De tager fat i kriser i erhvervslivet, i organisationer og i politik og det kan da godt være at der sniger sig en krise ind fra de mere kulørte brancher engang i mellem. 

Småt Brændbart er ‘news commentary’ podcast - det er ikke en journalistisk podcast. Podcasten er derfor analyser og tale om kriser, der allerede har nået medierne eller er ved at breake i dem, fordi det er netop turen i mediemøllen, der er afgørende for hvordan en kommunikationskrise falder ud.

For at du kan lytte den podcast kvit og frit indgår sponsoreret indhold. Hvis jeres brand skal annoncere i Småt Brændbart, så skriv til hej@podads.dk.

Produceret af Podads.

 

 

Kategorier: Nyheder og politik

Lyt til den sidste episode:

Det var sin sag at svinge sig op til at lave et afsnit af Småt Brændbart Ugens Krise efter det sviende nederlag til Australien og Danmarks exit fra VM I Qatar. Men min medvært, den detroniserede nyhedschef fra DF, Jesper Gisli forsøger os alligevel med en analyse af fodboldkrisen.

Ellers er det TV2s udmelding om, at de dropper årets Pyrus-julekalender på grund af nogle ikke-tidssvarende scener, der fylder i podcasten. Det har bragt sindene i kog ude i det lille land og jeg kan da godt afsløre, at bølgerne går en smule højt i studiet. Endelig når vi også forbi sagen om politikeren fra Alternativets sag om 24 flyrejser på 5 år.


Medvært: Jesper Gisli

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Tidligere episoder

 • 42 - Ørkenens Synder og Pyrusgate 
  Fri, 02 Dec 2022
 • 41 - VM i Qatar – fy for en krisecocktail 
  Fri, 25 Nov 2022
 • 40 - Jino Victoria Doabi - om oprøret i Iran 
  Fri, 18 Nov 2022
 • 39 - Personlig krise i Nye Borgerlige og det konservative brand i brand 
  Fri, 11 Nov 2022
 • 38 - Valgets tabere og vindere 
  Fri, 04 Nov 2022
Vis flere episoder

Flere danske %(nyheder og politik)spodcasts

More internationale nyheder og politik podcasts

Vælg podcast kategori