Farlig Jul: Jul på Supersygehuset

Farlig Jul: Jul på Supersygehuset

Det Nordjyske Mediehus

Ved første spadestik til Aalborgs nye supersygehus har entreprenører og politikere tilsyneladende åbnet for en port til noget ukendt i den gamle mose, som supersygehuset skal bygges oven på. Nu skal den nyvalgte regionsformand Mads Dueslag kæmpe mod både mørke kræfter fra dybet, et økonomisk underskud dybere end kridtgraven i Vestbyen og et helt galleri af ubehjælpelige kolleger og karakterer for at få nordjydernes nye sygehus klar. Alt er på spil – når Mads Dueslag det, inden det bliver jul? Kan det i det hele taget blive værre? (Dyb fortællerstemme: Ja)
Farlig Jul præsenterer Jul på supersygehuset, årets julekalender fra Radio Nordjyske. Der er et nyt afsnit alle hverdage i december indtil jul. Det bliver u-hyggeligt!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Kategorier: Komedie

Lyt til den sidste episode:

Mads overdrager sin post til den tilbagevendte Ulla Bulla og tager for første gang i serien hjem til sin kone. Er spillet virkelig ude for den detroniserede formand? 

Følg Radio Nordjyskes julekalender "Farlig Jul: Jul på Supersygehuset" helt frem til jul. Ny episode hver dag kl. 06.00.  

Musik: Upright 

See omnystudio.com/listener for privacy information.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Tidligere episoder

 • 18 - Episode 17 - Tæppefald 
  Fri, 23 Dec 2022 - 0h
 • 17 - Episode 16 - Pressemøde 
  Thu, 22 Dec 2022 - 0h
 • 16 - Episode 15 - Sidevogn 
  Wed, 21 Dec 2022 - 0h
 • 15 - Episode 14 - Byggemøde 
  Tue, 20 Dec 2022 - 0h
 • 14 - Episode 13 - Tørst 
  Mon, 19 Dec 2022 - 0h
Vis flere episoder

Flere danske komediepodcasts

More internationale komedie podcasts

Vælg podcast kategori