En Uafhængig Morgen

En Uafhængig Morgen

Den Uafhængige

Kritisk radio, som er fri af statsstøtte. Live alle hverdage mellem kl. 7-9 i vores app, på 102,9 FM i Hovedstadsområdet eller facebook.

Kategorier: Nyheder og politik

Lyt til den sidste episode:

For nylig tog 11 DSB-medarbejdere og chefer med fly frem og tilbage til en konference i Amsterdam. Konferencen handlede blandt andet om at få flere europæere til at tage toget og om at skabe en mere bæredygtig offentlig transport.

Du kan også finde ud af, om det lykkes os at overtale politikerne i Rudersdal til at lade være med at bruge en kvart million på et maleri af den tidligere borgmester og i stedet købe en langt billigere modellervoksdukke.

Dine værter er: Kristoffer Lind og Karoline Kert.

Tidskoder:

[00:00] : Susan Heeley, bor i Rudersdal kommune // Om hvor mange penge kommuner skal bruge på at få lavet et portrætmaleri af en tidligere borgmester.

[16:00] : Henrik Wenzel, professor i grøn omstilling ved Institut for Grøn Teknologi på SDU // Om det er løgn når virksomheden Topsøe siger, at den bidrager til at producere bæredygtig flybrændsel.

[26:00] : Kristian Henriksen, journalist og politisk redaktør på Den Uafhængige // Om hvorfor han giver rødvin til Lars Løkke Rasmussen og Moderaterne.

[31:00] : Peder Hvelplund, MF, Enhedslisten // Om Findsen, Pape og Ellemann er skyld i, at vi helt har glemt, hvad FE-sagen i virkeligheden handler om.

[42:00] : Julie Quass Pedersen, byrådspolitiker for Konservative i Rudersdal Kommune // Om hvor mange penge kommuner skal bruge på at få lavet et portrætmaleri af en tidligere borgmester.

[51:00] : Aske Wieth-Knudsen, bæredygtighedschef og underdirektør hos DSB // Om det var en fejl, da DSB-chefer tog flyet til en konference om at få flere europæere til at tage toget.

[01:07:00] : Jens Rohde, forhenværende folketingsmedlem og nu politisk kommentator på Den Uafhængige // Om Venstre har låst sig fast på at gå i regering med Socialdemokratiet.

[01:19:00] : Rasmus Bjerring Larsen, rådgiver indenfor klima og transport ved Rådet for Grøn Omstilling // Om det er løgn når virksomheden Topsøe siger, at den bidrager til at producere bæredygtig flybrændsel. 

[01:31:00] : Mogens Christen Gade, borgmester i Jammerbugt Kommune for Venstre // Om en overskridelse af budgettet på 46 millioner kroner i Jammerbugt er på grund af efterslæb fra corona.

[01:42:00] : Hans Roost, politiinspektør i central efterforskningen, Midt- og Vestjyllands Politi // Om et ungt menneske, som er blevet narret af kriminelle til at hvidvaske for dem, kan blive dømt for det.

[01:52:00] :  Kristian Henriksen, journalist og politisk redaktør på Den Uafhængige // Om det lykkedes ham at give rødvin til Lars Løkke Rasmussen og Moderaterne.

Support the show: https://www.duah.dk

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Tidligere episoder

 • 927 - DSB-chef rejser hellere med fly end tog 
  Wed, 07 Dec 2022
 • 926 - Mette Thiesen afslører: Det er min plan nu 
  Tue, 06 Dec 2022
 • 925 - Chefredaktør: Vi har glemt, hvad FE-sagen i virkeligheden handler om 
  Mon, 05 Dec 2022
 • 924 - Hannah ringede 45 gange, før hun kom igennem til PostNord 
  Fri, 02 Dec 2022
 • 923 - Ellemann, Pape og Mette Frederiksen trækker pludselig i land 
  Thu, 01 Dec 2022
Vis flere episoder

Flere danske %(nyheder og politik)spodcasts

More internationale nyheder og politik podcasts

Vælg podcast kategori