FINANS Podcast

FINANS Podcast

FINANS

FINANS leverer din ugentlige podcast om dansk erhvervsliv. Torsdag udkommer Bundlinjen, hvor et skiftende panel debatterer tre aktuelle historier. Derudover udkommer her løbende podcast-serier om erhvervslivets mennesker, meninger og magt.

Kategorier: Nyheder og politik

Lyt til den sidste episode:

(01:10) Kasi-Jespers smykkeeventyr går op i røg.
Jesper Nielsen – også kendt som Kasi-Jesper - har fyret samtlige fastansatte medarbejdere og tusindvis af provisionsaflønnede sælgere kaldet ambassadører i en organisation, der under navnet Jesper Nielsen har solgt smykker i store dele af verden, herunder Europa, USA og Australien.

Nu er samarbejdet afbrudt, hvilket har efterladt tusindvis af rasende smykkesælgere.

(14:40) Er øremærket barsel til mænd en god idé?
Arbejdsmarkedets parter i form af FH og Dansk Arbejdsgiverforening har lavet en aftale om, at der skal øremærkes 11 ugers barsel til både far og mor – hvis der vel og mærke kan findes et flertal i Folketinget. Men er det en god idé - og hvad siger man til det i erhvervslivet?

(30:10) Kan Lars Løkke Rasmussen erobre midten i dansk politik?
Lars Løkke Rasmussens parti Moderaterne har opnået mere end 20.182 godkendte vælgererklæringer og dermed har indsamlet nok til at blive opstillet til næste folketingsvalg.

Har Lars Løkke Rasmussen og Moderaterne en fremtid i dansk politik? Og hvordan ser man på Lars Løkkes politiske projekt i dansk erhvervsliv?

(40:00) Kåring af ugens optur og nedtur.

I studiet: Kommunikationsrådgiver Astrid Haug, public affairs-rådgiver Lars L. Nielsen, kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen og nyhedsredaktør Rasmus Bendtsen.

Teknik: Kasper Søegaard.

Tidligere episoder

 • 226 - Bundlinjen #158: Kasi-Jespers smykke-deroute, kan Lars Løkke komme i Folketinget og er øremærket barsel en god idé? 
  Thu, 16 Sep 2021
 • 225 - Bundlinjen #157: Millionbonus til magtfuld ølkonge, slagsmål om aktieskatten og skal SAS nu være et lavprisselskab? 
  Thu, 09 Sep 2021
 • 224 - Bundlinjen #156: Gennembrud for Grundfos-arvingen, tronskifte i Lego-familien og er klimatoget kørt? 
  Thu, 02 Sep 2021
 • 223 - Bundlinjen #155: Kronprins fældet af fortiden, forsikringsselskab vil droppe beskidte kunder og slagsmål om statens milliardstore coronalån 
  Thu, 26 Aug 2021
 • 222 - Bundlinjen #154: Jyske Banks nye kronprins, coronavacciner på arbejdspladsen og flugten fra kontorerne 
  Thu, 19 Aug 2021
Vis flere episoder

Flere danske nyheder og politikpodcasts

More internationale nyheder og politik podcasts

Vælg podcast kategori