
Arbejdstitel
Euroman
Kategorier: Kunst
Tilføj til min liste
Lyt til den sidste episode:
Erhvervsmanden Lars Seier har længe markeret sig på den gastronomiske scene herhjemme som medejer af michelinrestauranterne Geranium og Alchemist, og nu også med Københavns nye spise-, jazz- og cocktailsted ved navn Epicurus, der for nyligt åbnede i Indre By.
Han har spist overdådige middage som få, men når det kommer til livretter, er der én helt simpel spise, der ligger hans hjerte nært: chili con carne.
Det fortæller han om i dette afsnit af 'Arbejdstitel', hvor du også kan høre meget mere om Lars Seiers rolle i de restauranter, han er medejer af, hvordan han har fået et kunstværk fra sin egen samling til at hænge på D’Angleterre, og hvor ofte han får pitchet en forretningsidé.
Tidligere episoder
-
145 - Med Lars Seier Thu, 12 Jun 2025
-
144 - Om sommerferie med Magnus Millang, Mads Brügger og Martin Thorborg Thu, 05 Jun 2025
-
143 - Med Mathias Mentze Thu, 29 May 2025
-
142 - Special: O/U Thu, 22 May 2025
-
141 - Med Morten Albæk Thu, 08 May 2025
-
140 - Om det smukke i livet Thu, 24 Apr 2025
-
139 - 24 timer ved Como-søen Fri, 11 Apr 2025
-
138 - Med 'Røde' Claus Christensen Thu, 03 Apr 2025
-
137 - Om drømmeure med Kasper Hostrup, Frederik Lentz Andersen og Janus Regel Thu, 27 Mar 2025
-
136 - Med Joachim Andersen Thu, 20 Mar 2025
-
135 - Med Claus Meyer Thu, 06 Mar 2025
-
134 - Om at løbe langt Thu, 27 Feb 2025
-
133 - Med Kasper Winding Thu, 20 Feb 2025
-
132 - Om at holde ferie fra sig selv Thu, 06 Feb 2025
-
131 - Om rutiner i lufthavnen Thu, 23 Jan 2025
-
130 - Tip en 13’er: Sådan bliver 2025 Thu, 09 Jan 2025
-
129 - Nytårsspecial 2024: Med Adam Price og Esben Bjerre Sun, 29 Dec 2024
-
128 - Om ure: Er du til Swatch eller Rolex Day-Date? Thu, 26 Dec 2024
-
127 - Med designer Thomas Lykke Thu, 19 Dec 2024
-
126 - Om at tage på getaway i Danmark Thu, 12 Dec 2024
-
125 - Med manden bag Osteria 16 Thu, 05 Dec 2024
-
124 - Med smørrebrødskongen Adam Aamann Thu, 28 Nov 2024
-
123 - Om at indrette sit hjem Thu, 21 Nov 2024
-
122 - Hjemme hos Mathias 'Zanka' Jørgensen Fri, 15 Nov 2024
-
121 - Om at finde sin stil Thu, 07 Nov 2024
-
120 - Med Eva Ravnbøl pt. II Thu, 31 Oct 2024
-
119 - Special: O/U Fri, 25 Oct 2024
-
118 - Om livet og hvorfor det er så meget bedre i Italien Thu, 17 Oct 2024
-
117 - Om USA Thu, 10 Oct 2024
-
116 - Om den umættelige sult efter det italienske køkken Thu, 03 Oct 2024
-
115 - Om at finde de bedste steder i helt nye byer Thu, 19 Sep 2024
-
114 - Med Sebastian Quistorff Thu, 12 Sep 2024
-
113 - Om at tage beslutninger Thu, 05 Sep 2024
-
112 - Med serieiværksætter Jacob Kampp Berliner Fri, 23 Aug 2024
-
111 - Om at være tilbage fra sommerferie Thu, 08 Aug 2024
-
110 - Sommerspecial: O/U Thu, 25 Jul 2024
-
109 - Er Aperol overvurderet eller undervurderet? Med Philip Skovgaard Thu, 11 Jul 2024
-
108 - Om herreture (med Stig Tøfting, Bo Henriksen, Anders Breinholt og Henrik ’Store’ Larsen) Mon, 24 Jun 2024
-
107 - Om nye destinationer Thu, 13 Jun 2024
-
106 - Om alt det, vi gerne vil opleve  Fri, 31 May 2024
-
105 - Med ejendomsmægler Adam Schnack Thu, 16 May 2024
-
104 - Om at være den bedste version af sig selv Thu, 02 May 2024
-
103 - Om at rejse alene Thu, 18 Apr 2024
-
102 - Om at blive ældre Thu, 04 Apr 2024
-
101 - Med Anders Breinholt Thu, 21 Mar 2024
-
100 - På Falsled Kro med Kasper Hasse og Simon Juel Thu, 07 Mar 2024
-
99 - Med kreativ direktør Karl-Oskar Olsen Thu, 22 Feb 2024
-
98 - Med Peter Falktoft Thu, 15 Feb 2024
-
97 - Med brødgeniet Jesper Gøtz Thu, 08 Feb 2024
-
96 - Med Erik Sviatchenko Sat, 27 Jan 2024
Vis flere episoder
5