Arbejdstitel

Arbejdstitel

Euroman

En podcast af Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné for det internationale, tænkende menneske.

Kategorier: Kunst

Lyt til den sidste episode:

’Arbejdstitel’ går ind i sin syvende sæson, og inden året for alvor sættes i gang, er det tid til at stoppe op og tale om, hvad 2023 egentlig skal bringe.

Derfor mødes Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné over en morgenmad på Sokkelund på Frederiksberg for at kaste alle idéer op i luften og blandt andet finde ud af, hvor programmet skal bæres hen, hvad der egentlig sker med den længeventede merchandise og om det er på tide, at ’Arbejdstitel’ går live.

De to værter skal også tale om noget af det, de holder allermest af: at rejse. For er der nogle rejsedestinationer – både udenlands og herhjemme –, der skal planlægges og sættes i kalenderen? Er tid til en tur til Skagen eller Odden? Trænger Aarhus til et genbesøg af ’Arbejdstitel’? Eller bliver 2023 året, hvor Kristoffer og Oliver endelig sætter deres fødder i Tokyo?

Det faste segment ’Overvurderet/Undervurderet’ fortsætter naturligvis også i den nye sæson, og denne gang står roomservice på hoteller, hårprodukter til mænd, Irma-posen, tørklæder og at tage slik med hjem fra udlandet til diskussion.

Tidligere episoder

 • 67 - Om alt det gode, der skal ske i 2023 
  Thu, 19 Jan 2023
 • 66 - Nytårsspecial med Søren Frank 
  Thu, 29 Dec 2022
 • 65 - Om året der gik 
  Thu, 22 Dec 2022
 • 64 - På tur til Lissabon - Del 2 
  Thu, 08 Dec 2022
 • 63 - På tur til Lissabon – Del 1 
  Thu, 24 Nov 2022
Vis flere episoder

Flere danske kunstpodcasts

More internationale kunst podcasts

Vælg podcast kategori