Arbejdstitel
Euroman
Kategorier: Kunst
Lyt til den sidste episode:
Hvad er den perfekte roomservice-bestilling midt om natten? Det ved de på Falsled Kro.
Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné har i dette afsnit sat sig i bilen med kurs mod Sydvestfyn.
På Falsled Kro besøger de nemlig direktør Kasper Hasse og køkkenchef Simon Juel Petersen, der fortæller, hvordan man kombinerer en landevejskro med en femstjernet oplevelse, og hvorfor man burde bestille deres roomservice midt om natten, selvom man er stopmæt.
Dette afsnit af 'Arbejdstitel' er bragt i samarbejde med Volkswagen ID.7, som de to værter Oliver Enné og Kristoffer Dahy Ernst i en serie af fire afsnit kører ud i landet for at optage med nogle af de personer, der inspirerer og fascinerer dem. Volkswagen ID.7 er en rummelig elektrisk bil, der kombinerer god komfort og stor rækkevidde med godt design, elegance og effektivitet. Senest er Volkswagen ID.7 blevet kåret som Årets Business Bil 2024 i Danmark. ID.7 Style 286 hk. fra (vejl. udsalg) kr. 471.995. Forbrug: 14,2-14,3 kWh/100 km. Rækkevidde: 614-618 km. CO2-ejerafgift: kr. 390/halvår. Forbruget påvirkes af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr.
Værter: Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné
Gæster: Kasper Hasse og Simon Juel
Producer: Nina Buth Olsen
Video: Johan Sylvest Bregnballe
Tidligere episoder
-
100 - På Falsled Kro med Kasper Hasse og Simon Juel Thu, 07 Mar 2024
-
99 - Med kreativ direktør Karl-Oskar Olsen Thu, 22 Feb 2024
-
98 - Med Peter Falktoft Thu, 15 Feb 2024
-
97 - Med brødgeniet Jesper Gøtz Thu, 08 Feb 2024
-
96 - Med Erik Sviatchenko Sat, 27 Jan 2024
-
95 - Redaktionsmødet 2024 Thu, 11 Jan 2024
-
94 - Nytårsspecial: Med Esben Bjerre, Adam Price og Andreas Bagh Thu, 28 Dec 2023
-
93 - Arbejdstitel på tur: Til Tokyo (del 2) Thu, 21 Dec 2023
-
92 - Arbejdstitel på tur: Til Tokyo (del 1) Thu, 07 Dec 2023
-
91 - Med Tal R Thu, 23 Nov 2023
-
90 - Om at gå på arbejde Thu, 09 Nov 2023
-
89 - Om venskaber Thu, 02 Nov 2023
-
88 - Med Anne Sophia Hermansen Thu, 26 Oct 2023
-
87 - Om opskriften på den perfekte dag Thu, 19 Oct 2023
-
86 - Om ting, man bør kunne Thu, 12 Oct 2023
-
85 - Med Thor Farlov Thu, 28 Sep 2023
-
84 - Om favoritter pt. II Thu, 14 Sep 2023
-
83 - Med Eva Ravnbøl Thu, 31 Aug 2023
-
82 - Om idéer Thu, 17 Aug 2023
-
81 - Om alt det, man burde gøre noget oftere Thu, 03 Aug 2023
-
80 - Med Martin Kongstad og Frederik Bille Brahe Thu, 20 Jul 2023
-
79 - Overvurderet/undervurderet  Thu, 06 Jul 2023
-
78 - Om dårlige vaner Thu, 22 Jun 2023
-
77 - Om favoritter Fri, 09 Jun 2023
-
76 - Med Magnus Millang Thu, 25 May 2023
-
75 - Om sprog Thu, 11 May 2023
-
74 - Om at planlægge sommerferie Thu, 27 Apr 2023
-
73 - Om uskrevne regler pt. II Thu, 13 Apr 2023
-
72 - Med kunstkometen Esben Weile Kjær Thu, 30 Mar 2023
-
71 - Om uskrevne regler Thu, 16 Mar 2023
-
70 - Om forretter Fri, 03 Mar 2023
-
69 - Overvurderet/Undervurderet vinterspecial Fri, 17 Feb 2023
-
68 - Med Adam Price Thu, 02 Feb 2023
-
67 - Om alt det gode, der skal ske i 2023 Thu, 19 Jan 2023
-
66 - Nytårsspecial med Søren Frank Thu, 29 Dec 2022
-
65 - Om året der gik Thu, 22 Dec 2022
-
64 - På tur til Lissabon - Del 2 Thu, 08 Dec 2022
-
63 - På tur til Lissabon – Del 1 Thu, 24 Nov 2022
-
62 - Med Kasper Hostrup Thu, 10 Nov 2022
-
61 - Om underholdning Thu, 27 Oct 2022
-
60 - Med Jørgen Leth Thu, 13 Oct 2022
-
59 - Om steder vi holder af Thu, 29 Sep 2022
-
58 - Overvurderet/Undervurderet Special  Thu, 15 Sep 2022
-
57 - Med Oliver Kesi og Hennedub Thu, 01 Sep 2022
-
56 - Med Alexander Kølpin Thu, 18 Aug 2022
-
55 - Om at komme tilbage fra ferie Thu, 04 Aug 2022
-
54 - Med stjernekok Andreas Bagh Thu, 30 Jun 2022
-
53 - Om at give gaver Thu, 16 Jun 2022
-
52 - Sådan spiser du godt i Rom (Del 2) Thu, 02 Jun 2022
-
51 - Kristoffer og Oliver tager til Rom (Del 1) Thu, 19 May 2022