Iværksætterhistorier

Iværksætterhistorier

Iværksætterhistorier

**Produktionen af flere Iværksætterhistorier-episoder er midlertidigt sat på pause. Vi stræber efter at vende stærkt tilbage - gerne hurtigst muligt**


Iværksætterhistorier er Danmarks (måske) største om iværksætteri. Her kan du høre om iværksætterne, imens de er i gang med at gøre deres startup eller scaleup til en succes. Du får et indblik i deres tanker, drømme og frustrationer, som foregår undervejs i iværksætterprocessen og hvordan de gik fra idé til skalering, samt hvilke udfordringer de har oplevet og hvad de vil råde andre iværksættere til at gøre.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Kategorier: Teknologi

Lyt til den sidste episode:

I denne episode skal du høre historien om Firtal Group fortalt af Mikkel Salling. Firtal, som du måske husker fra sæson 1 fra Løvens Hule, hvor de fik en rekordinvestering fra Ahlers, Stadil og Buch. De driver i dag en række webshops, herunder Helsebixen, Jala-helsekost, Made4Men og Well. Det hele startede med at Mikkel droppede sit velbetalte job hos JYSK og gik All-in i virksomheden, som i starten kun bestod af Made4Men. En virksomheder med de samme store ambitioner i dag, men som selv Mikkels kæreste havde svært ved at tro på. For der gik lang tid, hvor de slet ikke tjente penge. Faktisk var Mikkel og hans kompagnon klar til at give op sælge virksomheden, men et meget lavt købstilbud fra en dengang ukendt Jacob Risgaard fik dem begge på helt andre tanker - Og siden da gik det pludselig rigtig stærkt. Den historie kommer du til at høre meget mere om.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Tidligere episoder

 • 540 - Firtal Group - Fra topjob og Audi A4 til nedslidt Lupo og 10.000 kr. i løn (Genudsendelse) 
  Tue, 05 Dec 2023
 • 539 - BARONS – Tiden efter Løvens Hule (Genudsendelse) 
  Tue, 28 Nov 2023 - 0h
 • 538 - Mike Radoor - Serieiværksætteren der vil have andre til at opnå MERE (Genudsendelse) 
  Tue, 21 Nov 2023 - 0h
 • 537 - Ugli Fruit Productions - "Pludselig mærker jeg stigende hjertebanken, åndenød og en hel masse følelser der bare kommer susende!" (Genudsendelse) 
  Tue, 14 Nov 2023 - 0h
 • 536 - Rahbek Media - "Mine forældre har aldrig givet mig ret i det her, men jeg har i en eller anden grad været familiens sorte får" (Genudsendelse) 
  Tue, 07 Nov 2023 - 0h
Vis flere episoder

Flere danske teknologipodcasts

More internationale teknologi podcasts

Vælg podcast kategori