Radionauterne - For nysgerrige børn

Radionauterne - For nysgerrige børn

Radionauterne

I stiller spørgsmålene og vi følger svarene, hvor end de tager os hen. Tag med Radionauterne på skøre, skæve missioner ind i videnskabens verden, og bliv meget klogere end de voksne på alt lige fra prutter til tidsrejser og vulkaner. Er der noget du går og undrer dig over, så send dit spørgsmål til spoerg@radionauterne.dk. Radionauterne er tilrettelagt og produceret af Karen Brüel Birkegaard og Lisa Bay. Se mere på radionauterne.dk

Kategorier: Børn og familie

Lyt til den sidste episode:

Hvorfor har man hår? Hvad er hår egentlig lavet af? Og hvorfor har vi forskellige farver hår? Mange børn er nysgerrige på hår, og måske er du én af dem? Kom med på Radionauternes nye mission, hvor vi møder en hårdtarbejdende hårcelle og en hudlæge, der kan gøre os meget klogere på hår og på en frisure, der er lavet med en gryde. 

Medvirkende: Ella på 7 år, Ingrid på 6 fra København, Maria på 10 år fra Sudan, Alma på 8 fra Amager, Asger på 5 fra Brønshøj, Frej på 6 fra Bornholm, Fauna på 5 fra Odense, Tone 8 år, Nor på 8 fra Hvidovre og Mali på 6 fra Brønshøj. Speciallæge i dermatologi Ulrik Knap ved Alba Privatklinik. 

Musik: Fabrik, Bikstok  af Pharfar, 59P. Krøller eller ej af Tommy Seebach og Debbie Cameron. Jingle af Morten Huusfeldt. 

Afsnittet er tilrettelagt og redigeret af Karen Brüel Birkegaard og Lisa Bay. I redaktionen Elise Normann og Laurits Læssøe Fauli. 
Radionauterne er produceret af Karen Brüel Birkegaard og Lisa Bay med støtte fra Novo Nordisk Fonden. 


Tidligere episoder

 • 78 - Afsnit 78: Hvorfor har man hår? 
  Thu, 30 Jun 2022
 • 77 - Afsnit 77: Hvorfor falder meteorer ned? 
  Thu, 09 Jun 2022
 • 76 - Afsnit 76: Hvorfor findes bandeord? 
  Thu, 19 May 2022
 • 75 - Afsnit 75: Hvorfor har snegle sneglehuse? 
  Thu, 28 Apr 2022
 • 74 - Afsnit 74: Hvorfor skal man dø? 
  Thu, 07 Apr 2022
Vis flere episoder

Flere danske %(børn og familie)spodcasts

More internationale børn og familie podcasts

Vælg podcast kategori