Radionauterne - For nysgerrige børn

Radionauterne - For nysgerrige børn

Radionauterne

I stiller spørgsmålene og vi følger svarene, hvor end de tager os hen. Tag med Radionauterne på skøre, skæve missioner ind i videnskabens verden, og bliv meget klogere end de voksne på alt lige fra prutter til tidsrejser og vulkaner. Er der noget du går og undrer dig over, så send dit spørgsmål til spoerg@radionauterne.dk. Radionauterne er tilrettelagt og produceret af Karen Brüel Birkegaard og Lisa Bay. Se mere på radionauterne.dk

Kategorier: Børn og familie

Lyt til den sidste episode:

Og Hvorfor gør det ondt, når man slår sig? Hvorfor klør det når et sår heler? Og hvorfor virker et plaster? Radionauternes nysgerrige lyttere har prøvet at slå sig mange gange, og derfor har de sendt os ud på en mission, hvor vi skal igennem blod, sved og tårer. Så nu kan DU komme med på en fantastisk rejse ind i hudens magiske univers, hvor vi skal lære, hvad huden gemmer på, møde en super sej byggeplads, der er inde i os alle sammen og lære, hvordan huden kan fikse sig selv!

Medvirkende:
Solveig på 8 år, Calvin Elliot på 6 år, Vilja på 6 år, Frede på 10 år, Hugo på 7 år og Frida på 9 år. Samt Merete Hartun-Jensen, oversygeplejerske på Bispebjerg Hospital.

Musik: Jingle af Morten Huusfeldt. Lyddesign af Philip Søborg.

Afsnittet er tilrettelagt og redigeret af Lisa Bay og Karen Brüel Birkegaard. I redaktionen Laurits Læssøe Fauli og Philip Søborg. 

Podcasten er produceret af Karen Brüel Birkegaard og Lisa Bay med støtte fra Novo Nordisk Fonden.

Tidligere episoder

 • 104 - Afsnit 99: Hvordan kan huden fikse sig selv? 
  Thu, 07 Sep 2023
 • 103 - Afsnit 98: Hvorfor lugter ost? 
  Thu, 31 Aug 2023
 • 102 - Afsnit 97: Hvordan opstår bølger? 
  Thu, 17 Aug 2023
 • 101 - #sommerspecial: Sommerferie og konkurrence 
  Thu, 22 Jun 2023
 • 100 - Mininaut: Næser 
  Fri, 02 Jun 2023
Vis flere episoder

Flere danske børn og familiepodcasts

More internationale børn og familie podcasts

Vælg podcast kategori