Soultalk - Kisser Paludan

Soultalk - Kisser Paludan

Kisser Paludan

Denne podcast er til for dig, der gerne vil inspireres til et liv med indre ro, højt selvværd, styrke, balance, glæde og nærvær. Værtinde, Kisser Paludan, interviewer gæster. Hun er selv spirituel psykolog og forfatter og kender har beskæftiget sig med personlig og spirituel udvikling i over 30 år.

Kategorier: Uddannelse

Lyt til den sidste episode:

I denne episode af Soultalk taler jeg med Claus Springborg om Det spirituelle Enneagram. Episoden indeholder en type-guide til at finde hjem. Vi kigger på type 8, 9 og 1. Lyt med, også selvom du ikke er en af disse typer og mærk hvordan deres sjælskvaliteter også bor i dig. Lyt også med selvom du ikke kender din type, det gør ingenting. Disse podcasts hjælper dig til at finde hjem til din Essens, uanset din type.

Alle mennesker søger efter noget, de synes at mangle. Vi tror, at dette er at finde i det ydre eller at finde i egne anstrengelser. F.eks. tror type 2, at de skal gøre sig umage for at være søde og imødekommende og gør deres ypperste for det, ligesom de leder efter kærlighed fra andre mennesker. Jo flere anstrengelser vi gør os, uanset typen, jo længere kommer vi fra det vi længes efter. Guldet findes i virkeligheden allerede indeni, vi skal ”bare” lære os, hvordan vi finder hjem.

Hvis du vil lære mere om det spirituelle Enneagram kunne min online Masterclass måske være noget for dig. Læs mere her:  https://kisserpaludan.dk/det-spirituelle-enneagram/ http://cocreation.dk/

Tidligere episoder

 • 164 - #147 Det spirituelle Enneagram type 8 9 1 
  Fri, 29 Apr 2022
 • 163 - #146 Soultalk - Om Sjælens kraft 
  Fri, 15 Apr 2022
 • 162 - #145 Soultalk - Få indre klarhed, visdom, sikkerhed og lykke 
  Fri, 01 Apr 2022
 • 161 - #144 Soultalk - Udfold din sjæls potentiale 
  Fri, 18 Mar 2022
 • 160 - #143 Soultalk - Det-spirituelle Enneagram type 2-3-4 
  Fri, 04 Mar 2022
Vis flere episoder

Flere danske %(uddannelse)spodcasts

More internationale uddannelse podcasts

Vælg podcast kategori