SmerteVejleder | Ta´ kontrollen over dine smerter

SmerteVejleder | Ta´ kontrollen over dine smerter

Morten Høgh (Hoegh), PhD

Sundhedsstyrelsen angiver at hver femte dansker lider af kroniske smerter. Men hvad er kroniske smerter? Og kan man behandle dem? Kan man selv være skyld i smerterne? Og er nogle smerter psykiske? Alt det og meget mere kan du høre i denne serie hvor jeg også fortæller jeg om de tips og tricks, der jeg har givet til patienter gennem mere end to årtier. Hvis behandlingen af kroniske smerter er som at få et kørekort til livet på trods af smerter, så er denne podcast din teoriundervisning. God lyttelyst! 

----- OM ----- 

Morten Høgh (PhD, MSc Pain og Specialist i Sportsfysioterapi) er lektor på Aalborg Universitet. Han har over 20 års klinisk erfaring og anerkendt for sine formidlingsevner i ind- og udland. Han har bl.a. deltaget som ekspert på DR, TV2, P1 samt i Zetland og en lang række podcasts på dansk og engelsk

.---- CREDITS ---- 
Foto: Isabelle Pateer ;  Redigering: Nikolaj Larsen -----

Kategorier: Uddannelse

Lyt til den sidste episode:

I den sidste episode vender vi blikket specifikt mod dig, der har prøvet ALT og er blevet frustreret, ked af det og bekymret - samtidig med at du igen og igen får at vide, at du intet fejler. Episoden består af de råd og tanker jeg synes at vende tilbage til når jeg skal forklare hvordan du kan arbejde dig tilbage til et liv hvor du har kontrol over smerterne.

Episoden supplerer bogen "Læg smerterne på hylden" (udgivet på Muusmann Forlag) som jeg har skrevet sammen med Lotte Heise. Den fås både som bog og som lydbog i butikker, på nettet og i div. bogklubsabonnementer.

-----

MUSIK

Coma-Media - Future Technology Vlog

Coma-Media - This Minimal Technology

Kevin MacLeod - Sneaky Snitch

Kevin MacLeod - Scheming Weasel

Tidligere episoder

 • 7 - Mine bedste råd?! 
  Tue, 10 May 2022
 • 6 - Arbejde - terapi eller terror? 
  Tue, 03 May 2022
 • 5 - Fysisk aktivitet - nødvendigt og umotiverende? 
  Tue, 26 Apr 2022
 • 4 - Smertelindring 
  Tue, 19 Apr 2022
 • 3 - Metaforer om smerte 
  Tue, 12 Apr 2022
Vis flere episoder

Flere danske uddannelsepodcasts

More internationale uddannelse podcasts

Vælg podcast kategori