RadioPsykologerne - En Brevkasse Om Psykologi

RadioPsykologerne - En Brevkasse Om Psykologi

UngTerapi

Radiopsykologerne en brevkassepodcast om psykologi, der hjælper med at reflektere over forskellige problemer, man kan opleve, når man er ung i dag. Det kan fx være problemer relateret til depression, angst, stress, ensomhed eller selvværd. Podcasten er mest til unge, der har et dilemma eller spørgsmål om noget, de gerne vil have svar på. Det kan være alt lige fra "hvordan håndterer jeg mine angstanfald?", "skal jeg sige fra over for en veninde?", til "hvordan kan jeg få hjælp til min depression?" Der er intet der er hverken for stort eller småt til Radiopsykologerne, så fyr løs og send os et brev. Hvem er vi? Charlotte Kjærgaard og Maja Vain Gilbert er ungdomspsykologer, der arbejder i UngTerapi, hvor de har samtaler med unge i alderen 15-30 år om alt inden for psykologi. Maja og Charlotte har gjort det til deres største mission, at nå ud til så mange unge som muligt, som har brug for hjælp - enten gennem psykologsamtaler eller denne psykologi podcast. Hjælp os med at komme ud til andre! Vi vil MEGET GERNE have anmeldelser og stjerner, så vi kan blive lyttet til af endnu flere!

Kategorier: Uddannelse

Lyt til den sidste episode:

Sofie er bekymret for sin mor, som har haft natarbejde i mange år, og hun har svært ved at sove om dagen. Hun har lavt selvværd og er bange for ikke at kunne få et andet job. 

I afsnittet diskuterer Maja og Charlotte derfor, hvordan Sofie kan hjælpe sin mor bedst muligt.

P.S.: Vi EEELSKER simpelthen når du anmelder os eller giver os stjerner på apple podcast. Det er det, der får os til at blive ved med vores arbejde, og vi vil SÅ GERNE ud til endnu flere! Så tusind mange tak for din anmeldelse :)

Se mere om podcasten her: www.ungterapi.dk/podcast

Du kan også læse mere om os på www.ungterapi.dk eller følge os på instagram: www.instagram.dk/ungterapi

Venlige hilsner, Charlotte og Maja - podcast@ungterapi.dk 

Support the show (https://ungterapi.dk/podcast/)

Tidligere episoder

 • 29 - 28: Sofie er bekymret for sin mor 
  Thu, 25 Nov 2021
 • 28 - 27: "Min veninde taler KUN om sit breakup" 
  Thu, 11 Nov 2021
 • 27 - 26: Parterapi - Hvad er parterapi egentlig? 
  Thu, 06 May 2021
 • 26 - 25: Kan man være alene og glad? 
  Tue, 13 Apr 2021
 • 25 - 24: Kan man have en corona-depression? 
  Thu, 25 Mar 2021
Vis flere episoder

Flere danske uddannelsepodcasts

More internationale uddannelse podcasts

Vælg podcast kategori