Verdens Pinligste Far

Verdens Pinligste Far

Simon Lund Larsen

Er dine forældre også mega pinlige? Og skal de også altid fortælle om hvordan det var “dengang de var børn?” - og har du hørt alle de tåbelige historier 1000 gange før? Så er her en podcast der lige noget for dig. Det er en podcast med historier om børnene Freja og Malte og deres familie. For det kan godt være at din mor eller far er pinlige, men det er intet mod deres far. Verden Pinligste Far får din familie til at se helt cool ud. Hør historier om hvorfor Freja og Maltes far er så pinlig i din favorit podcast app, og husk at fortælle alle dine venner og klassekammerater om historierne.

Kategorier: Børn og familie

Lyt til den sidste episode:

Den historie du skal til at høre nu hedder “Tivoli”.

Så snup nogle popkorn eller put dig godt ned under dynen hvis du allerede er på vej i seng, og vær klar til at krumme tæerne, mens du høre om hvor galt det kan gå når Malte og Frejas mega pinlige far er taget med i Tivoli, men ingenting går helt som planlagt.

Og vær du glad for at dine forældre ikke er lige så pinlige som VERDENS PINLIGSTE FAR

Dette er en hsitorie som rigtig mange har ønkset at høre om Verdens Pinligste Far. Så tusind tak til blandt andet Jacob, Manon, Melvin og Alfred som alle skrev til os med en god ide til en historie.


Husk at du kan høre mange flere pinlige historier på vores hjemmeside VerdensPinligsteFar.dk , og du følge os på Facebook - eller det er mest til dine forældre som har brug for at vide det, og derinde kan I også skrive en besked til os hvis du kunne lide vores historie.

Hvis du abonnerer på denne podcast i din favorit podcast afspiller, får du helt automatisk de nye afsnit når de kommer.

Tidligere episoder

 • 49 - Tivoli 
  Thu, 03 Jun 2021 - 0h
 • 48 - LEGOLAND 
  Thu, 07 Jul 2022 - 0h
 • 47 - Sommerhilsen fra Verdens Pinligste Far 
  Sun, 19 Jun 2022 - 0h
 • 46 - Fitness 
  Thu, 02 Jun 2022 - 0h
 • 45 - Cirkus 
  Thu, 05 May 2022 - 0h
Vis flere episoder

Flere danske børn og familiepodcasts

More internationale børn og familie podcasts

Vælg podcast kategori