Sex i aften, skat?

Sex i aften, skat?

SMRS DK

I denne lumre podcast, taler vi om tabuer, sex, BDSM, parforhold og alt derimellem. Mød 2 sexnørder, der giver deres råd og vejledning til et bedre sexliv og måske stof til eftertanke. Vi tager vores egne og dine oplevelser og udfordringer op - på en jordnær og humoristisk måde, uden det bliver alt for akavet ;) Vi tager fordommene og tabuerne i nakken og taler om alt fra prostataorgasme og forspil, til BDSM og swingerklubber. Sex udvikler sig igennem livet - og måske vi kan give inspiration eller afmystificere noget af det erotiske univers. Én ting er sikkert - Det bliver ikke kedeligt :)

Kategorier: Sundhed

Lyt til den sidste episode:

Hvad nu hvis man er i et parforhold og ens sexlyster er vidt forskellige? Det har vi givet et bud på i denne forespurgte episode. Vi kommer endda med vores egne eksempler fra vores eget sexliv og hvad vi har gjort. Lyt med her og find inspiration. 


Kig ind forbi https://smrs.dk/ og få 5% i rabat, hver gang du køber. Fragten får du selvfølgelig OGSÅ gratis :)

Vi vil så utrolig gerne ud og lave nye og spændende episoder - og sandheden er, at nogle gange koster det penge.  Du kan være med til at hjælpe ved at donere 10 kr. via mobilepay - (en kop kaffe, som vi kalder det) som går til vores ture rundt i landet, når vi går på jagt efter nye og spændende emner og mennesker at fortælle om. https://www.mobilepay.dk/erhverv/betalingslink/betalingslink-svar?phone=99717&amount=10


Tidligere episoder

 • 82 - Hvad gør man hvis man har forskellige lyster? 
  Sun, 26 Sep 2021
 • 81 - Kan en Dom være submissiv? 
  Sun, 12 Sep 2021
 • 80 - Romantik vs. BDSM 
  Mon, 24 May 2021
 • 79 - Alder - i forhold, sex og fantasier 
  Sun, 09 May 2021
 • 78 - Straf, funishment, disciplin - What to to? 
  Sun, 28 Mar 2021
Vis flere episoder

Flere danske sundhedpodcasts

More internationale sundhed podcasts

Vælg podcast kategori