Sex i aften, skat?

Sex i aften, skat?

SMRS DK

I denne lumre podcast, taler vi om tabuer, sex, BDSM, parforhold og alt derimellem. Mød 2 sexnørder, der giver deres råd og vejledning til et bedre sexliv og måske stof til eftertanke. Vi tager vores egne og dine oplevelser og udfordringer op - på en jordnær og humoristisk måde, uden det bliver alt for akavet ;) Vi tager fordommene og tabuerne i nakken og taler om alt fra prostataorgasme og forspil, til BDSM og swingerklubber. Sex udvikler sig igennem livet - og måske vi kan give inspiration eller afmystificere noget af det erotiske univers. Én ting er sikkert - Det bliver ikke kedeligt :)

Kategorier: Sundhed

Lyt til den sidste episode:

Fordommene får frit spil hos mange, når man hører ordet BDSM-kursus - og det er forståeligt nok :) for det er trods alt ikke så almindeligt. I afsnittet her, taler vi om vores kurser og parties. Hvordan foregår det? Hvad med vores parties og sælger vi også "frække ydelser"?

Lyt med her hvor vi taler om nogle af de problemstillinger vi møder og hvorfor vi ikke "bare" kan lave en skabelon der virker for alle.

Er du interesseret i at booke os - så kan du booke din tid her: https://smrs.dk/booking-bdsm/ Her kan du også læse nogle af vores kursisters anmeldelser - og ønsker du endnu flere, kan du finde flere på trustpilot. 

Kig ind forbi https://smrs.dk/ og få 5% i rabat, hver gang du køber. Skriv koden: lytter - og rabatten vil automatisk blive trukket. Fragten får du selvfølgelig OGSÅ gratis :) (gælder dog ikke på tilbudsvarer, kategorier under møbler og maskiner, samt vores egen kollektion af piske).

Vi vil så utrolig gerne ud og lave nye og spændende episoder - og sandheden er, at nogle gange koster det penge.  Du kan være med til at hjælpe ved at donere 10 kr. via mobilepay - (en kop kaffe, som vi kalder det) som går til vores ture rundt i landet, når vi går på jagt efter nye og spændende emner og mennesker at fortælle om. https://www.mobilepay.dk/erhverv/betalingslink/betalingslink-svar?phone=99717&amount=10


Tidligere episoder

 • 87 - Sådan er vores kurser og parties 
  Thu, 14 Jul 2022
 • 86 - Onani og sexlegetøj 
  Sun, 22 May 2022
 • 85 - Vi leger med strøm - sammen med Michael fra Homoware 
  Mon, 28 Feb 2022
 • 84 - Invitation til juleaften 
  Tue, 23 Nov 2021
 • 83 - Subspace og subdrop 
  Tue, 23 Nov 2021
Vis flere episoder

Flere danske %(sundhed)spodcasts

More internationale sundhed podcasts

Vælg podcast kategori