PORTRÆTALBUM

PORTRÆTALBUM

Radio4

’Portrætalbum’ er et musikalsk portrætprogram, hvor musikformidler Anders Bøtter hver uge har nogle af Danmarks største tv-værter, sportsstjerner, forfattere, politikere, skuespillere, musikere, komikere og andre levemennesker i studiet til en snak om et musikalbum, der har en helt særlig betydning for dem.

Vi kommer tæt på ugens gæst gennem musikken, når Anders og gæsten sammen tegner et portræt af både albummet og dets betydning for gæsten. Samtidig sættes albummet ind i en større fortælling om den musikalske, kulturelle og politiske samtid, det er udgivet i.

’Portrætalbum’ giver dig levende og personlige samtaler, som tegner et anderledes portræt af ugens gæst og det album, gæsten har taget med. Lyt med hver fredag kl. 17-19 på Radio4. 

'Portrætalbum' vandt prisen som årets musikprogram ved Prix Audio 2023. 

Kategorier: Musik

Lyt til den sidste episode:

“Musikken må godt være lidt farlig. Det giver adrenalin. Lidt ligesom boksning.” Sådan fortæller bokseren Sarah Mahfoud om sit teenagemøde med L.O.C.’s musik. I de søgende år, hvor Sarah skulle finde sine egne fødder at stå på og næver at slå med, bliver L.O.C. en vigtig del af ungdomsfesterne og skabelsen af den voksne kvinde, hun skal udvikle sig til. I denne første del af ugens udsendelse kan du høre Sarah fortælle om, hvordan hun kom i gang med professionel boksning, hvad hun elsker allermest ved at slås i en ring, og hvordan L.O.C.s musik stadig er en del af hendes livs soundtrack. Udsendelse nr.: 112 Vært: Anders Bøtter Klip og lyddesign: Emil Germod Redaktør: Michelle Mølgaard Andersen Produceret af: Bowie-Jett

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Tidligere episoder

 • 248 - 1:2 – Sarah Mahfoud og L.O.C. ”Inkarneret” 
  Fri, 01 Mar 2024
 • 247 - 2:2 – Sarah Mahfoud og L.O.C. ”Inkarneret” 
  Fri, 01 Mar 2024
 • 246 - 1:2 – Hanne Boel og Daniel Lanois ”Acadie” 
  Fri, 23 Feb 2024
 • 245 - 2:2 – Hanne Boel og Daniel Lanois ”Acadie” 
  Fri, 23 Feb 2024
 • 244 - 1:2 – Melissa Bentsen og Gobs ”Knuste hjerter heler aldrig” 
  Fri, 16 Feb 2024
Vis flere episoder

Flere danske musikpodcasts

More internationale musik podcasts

Vælg podcast kategori