Mandefald

Mandefald

Mette Oscar Pedersen

Der er flere og flere singler i Danmark, men selvom det er tilfældet, er det stadig forbundet med en masse bøvl. Mange oplever at stå midt i livet og være alene i en verden, hvor det trods alt er både nemmere og billigere at være to. Eller i hvert fald mere normalt! Værterne på denne podcast er psykoterapeut og pædagog Vibeke Mie Svendsen og journalist og socialrådgiver Mette Oscar Pedersen. Gennem venindesnak for åben mikrofon tager de dig gennem diverse afkroge af singlelivet som +40 lige fra dating til familiefester.

Kategorier: Uddannelse

Lyt til den sidste episode:

Kan man blive klogere på sit kærlighedsliv ved at spørge tarotkort til råds? Det er i hvert fald, hvad de damer Vibeke og Mette prøver i dag, hvor der er besøg af mentor og tarotlæser Callie Ebben Mentor. Sammen dykker vi ned i, hvordan man kan bruge tarotkortene som vejledning i kærlighedsspørgsmål - men det store spørgsmål er måske, om Mette overhovedet kan finde ud af at spørge om andet end arbejde?


I studiet:

Vibeke Mie Svendsen, Psykoterapeut og pædagog

Mette Oscar Pedersen, Journalist og socialrådgiver


Musik: Oliver Aistrup


Du kan støtte vores arbejde på Mobile Pay 334914 - Beløbet går udelukkende til de udgifter, der er forbundet ved at lave podcast.

Tidligere episoder

 • 41 - 41: Eneboeren og ridderen med de syv stave 
  Fri, 02 Jun 2023
 • 40 - 40: En soulmate er ikke nødvendigvis for evigt 
  Fri, 26 May 2023
 • 39 - 39: Single men ikke alene 
  Fri, 19 May 2023
 • 38 - 38: En duft af kærlighed 
  Fri, 12 May 2023
 • 37 - 37: Tid til tantra 
  Fri, 05 May 2023
Vis flere episoder

Flere danske uddannelsepodcasts

More internationale uddannelse podcasts

Vælg podcast kategori