Kok og Kok imellem

Kok og Kok imellem

Thomas Rode Andersen

KOK OG KOK IMELLEM SÆSON 2

af Thomas Rode Andersen

Velkommen til mit hobby journalistiske projekt “Kok & Kok imellem”.

Jeg er Thomas Rode Andersen, tidligere Køkkenchef på legendariske Restaurant Kong Hans Kælder i Kbh og nu medejer af https://www.rigtigmad.dk/


“Kok og Kok imellem” startede imens jeg var i karantæne under den første lockdown som ren "Corona Radio" hvor jeg talte med gode gamle kolleger om alt mellem himmel og jord over en telefon forbindelse. 

Her i sæson to går jeg lidt grundigere til værks og inviterer de mundbindsklædte kokke hjem i privaten og optager podcasten med det bedste tekniske set-up på lydsiden, med et kamera snurrende under seancen og dygtige mennesker i kulissen til at sikre at din oplevelse af mine snakke med nogle af landets bedste kokke bliver en klokkeklar oplevelse. 

Kategorier: Kunst

Lyt til den sidste episode:

“Kok og Kok imellem” startede imens jeg var i karantæne under den 1. lockdown som ren Corona Radio hvor jeg talte med gode gamle kolleger om alt mellem himmel og jord over en telefon forbindelse. Her i sæson 2 går jeg lidt grundigere til værks og inviterer de mundbindsklædte kokke hjem i privaten og optager podcasten med det bedste tekniske set-up på lydsiden, med et kamera snurrende under seancen og dygtige mennesker i kulissen til at sikre at din oplevelse af mine snakke med nogle af landets bedste kokke blik en klokkeklar oplevelse. Tak fordi du lytter med!  


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Tidligere episoder

 • 28 - Kok og Kok imellem - Andreas Bagh 
  Wed, 10 Mar 2021
 • 27 - Kok og Kok imellem - Per Tøstesen 
  Wed, 03 Mar 2021
 • 26 - Kok og Kok imellem - Ole Troelsø 
  Wed, 24 Feb 2021
 • 25 - Kok og Kok imellem - Nicolai Nørregaard 
  Wed, 17 Feb 2021
 • 24 - Kok og Kok imellem - Søren Ledet 
  Wed, 10 Feb 2021
Vis flere episoder

Flere danske kunstpodcasts

More internationale kunst podcasts

Vælg podcast kategori