Kok og Kok imellem

Kok og Kok imellem

Thomas Rode Andersen

KOK OG KOK IMELLEM SÆSON 2

af Thomas Rode Andersen

Velkommen til mit hobby journalistiske projekt “Kok & Kok imellem”.

Jeg er Thomas Rode Andersen, tidligere Køkkenchef på legendariske Restaurant Kong Hans Kælder i Kbh og nu medejer af https://www.rigtigmad.dk/


“Kok og Kok imellem” startede imens jeg var i karantæne under den første lockdown som ren "Corona Radio" hvor jeg talte med gode gamle kolleger om alt mellem himmel og jord over en telefon forbindelse. 

Her i sæson to går jeg lidt grundigere til værks og inviterer de mundbindsklædte kokke hjem i privaten og optager podcasten med det bedste tekniske set-up på lydsiden, med et kamera snurrende under seancen og dygtige mennesker i kulissen til at sikre at din oplevelse af mine snakke med nogle af landets bedste kokke bliver en klokkeklar oplevelse. 

Kategorier: Kunst

Lyt til den sidste episode:

I dagens episode og denne sæsons desværre sidste afsnit har jeg en herlig snak Torsten Schmidt, medejer og køkkenchef på Restaurant Barr. Vi undgår på behændig vis med stor respekt for denne podcasts trofaste lyttere, at undgå at tage snakken, som kommer vidt omkring, på Sønderjysk. Til gengæld vil dem af jer der aldrig har stiftet bekendtskab med Hr Schmidt få glæde af at møde en kok, der bestemt ikke tænker som alle andre, men som netop derfor skaber en glæde og en begejstring omkring den enorme oplevelse det er at spise og nyde et besøg i hans varetægt. Når begejstring er fundamentet til at gå på arbejde, så sker magien, og hos Torsten Schmidt kan den smages.  


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Tidligere episoder

 • 36 - Kok og Kok imellem - Torsten Schmidt 
  Wed, 07 Jul 2021
 • 35 - Kok og Kok imellem - Jeppe Foldager 
  Wed, 30 Jun 2021
 • 34 - Kok og Kok imellem - Søren Gericke 
  Wed, 23 Jun 2021
 • 33 - Kok og Kok imellem - Rasmus Munk 
  Wed, 16 Jun 2021
 • 32 - Kok og Kok imellem - Francis Cardenau 
  Wed, 09 Jun 2021
Vis flere episoder

Flere danske kunstpodcasts

More internationale kunst podcasts

Vælg podcast kategori