Fortællinger i mørket

Fortællinger i mørket

Dorthe Lundvig Callesen

I denne podcast, fortæller jeg spøgelses historier fra mit eget liv, min families, mine venners liv, historier jeg finder på nettet og alle jeres historier, hvis i har lyst til at dele dem. Jeg vil til tider have gæster i podcasten, som kommer og fortæller deres egne historier, som de selv har oplevet det. Så kan du lide uhygge, det overnaturlige og spændende historier, så er dette bestemt podcasten for dig. Du kan finde podcastens side på facebook, her kan i komme i kontakt med andre, der elsker en god spøgelses historie. Hvis du vil have din egen oplevelse med, så send den på Fortaellingerimoerket@gmail.com. Vi lyttes ved i lampens skær..

Lyt til den sidste episode:

Vi tager til varme og mystiske New Orleans, hvor fugten er høj, jazz'en hersker og hjem for madame Marie Laveau, woodoo queen. Man finder stadig woodoo udøvere i New Orleans, og man kan åbenbart stadig se deres højt elskede woodoo queen, gå gennem gaderne....kom med på denne rejse, jeg garanterer gys og spænding...vi lyttes ved i lampens skær....muhaha!
Send dine egne oplevelser til fortaellinger.i.moerket@gmail.com, find podcasten på instagram, på facebook, meld dig ind i den private gruppe og se videoer på TikTok- fim_podcast.

Tidligere episoder

 • 26 - Fortællinger i mørket episode 23 
  Wed, 08 Sep 2021
 • 25 - Fortællinger i mørket episode 22 
  Fri, 13 Aug 2021
 • 24 - Fortællinger i mørket episode 21 
  Mon, 02 Aug 2021
 • 23 - Fortællinger i mørket episode 20 
  Sun, 04 Jul 2021
 • 22 - Fortællinger i mørket episode 19 
  Mon, 24 May 2021
Vis flere episoder

Flere danske religion og åndelighedpodcasts

More internationale religion og åndelighed podcasts

Vælg podcast kategori