Børn i Bagagen

Børn i Bagagen

Caroline og Pelle Hvenegaard

I podcasten "Børn i Bagagen" rejser Caroline og Pelle Hvenegaard ud i verden med deres datter Ukhona - og deler det hele med dig. Det er en podcast, der handler om at rejse på egen hånd med et barn. Det handler både om alle glæderne, men også om de mange besværligheder, der kan være, når man selv skal bestille hoteller, billetter osv, og når der ikke er en all inclusive buffet og bamseklub med legekammerater. Podcasten vil være fyldt med masser af inspiration, og samtidig giver de deres oplevelser, erfaringer og gode råd videre. Caroline og Pelle har altid rejst utrolig meget, en ting de er blevet ved med efter de fik datteren Ukhona, som allerede her inden podcastens begyndelse som 5-årig har været i 19 forskellige lande. Derfor har de allerede en masse rejseoplevelser i bagagen, og i de fleste afsnit, kan de slet ikke lade være med at tage lytteren med rundt i verden på nogle af alle de mange andre rejser, de har haft. Det betyder også, at man ikke behøver at have små børn, eller have interesse for det ene sted de er henne i den enkelte podcast for at lytte med.


I de første fem afsnit er familien i Italien ved Comosøen og i Toscana, og efterfølgende går turen til Mallorca. Herefter venter Bornholm, Portugal og hvad der nu åbner derude...Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Kategorier: Sport og rekreation

Lyt til den sidste episode:

Vores rejse er ved at være ovre, og her i det sidste afsnit fra vores sydafrikanske eventyr taler vi en del om sikkerhed eller mangel på samme. Sydafrika og Pretoria i særdeleshed er møgfarligt. I provinsen, som hovedstaden ligger i, er der 40 carjackings - eller bevæbnede biltyverier - om DAGEN! Det ville svare til, at der var ca. 17 i Danmark om dagen eller over 6.000 om året. Det må dog ikke afholde en fra at besøge det fantastiske land, og bare man tager sine forholdsregler, så går det nok - og "Man kan jo også risikere, at få en på hoved eller få stjålet sin telefon i Herning", som Pelle konstaterer i podcasten. Nej verden skal opleves, og frygten må ikke vinde. Ud over en masse vidunderlige rejseminder, får Pelle også et par permanente minder med hjem , da han får tatoveret endnu et par af Ukhona tegninger på den ene arm. Tusinde TAK til alle jer, der har lyttet med indtil nu, og rigtig god lyttelyst her i sidste afsnit fra Sydafrika.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Tidligere episoder

 • 115 - Sydafrika - Pretoria del 2 - "En af verdens farligste byer" 
  Wed, 17 Apr 2024 - 0h
 • 114 - Sydafrika - Pretoria del 1 - "A trip down memory lane" 
  Wed, 10 Apr 2024 - 0h
 • 113 - Sydafrika - Durban - "The Oyster Box - 5 stjernet luxus" 
  Wed, 03 Apr 2024 - 0h
 • 112 - Sydafrika - Lesotho - "En magisk rideekspedition" - del 2 
  Wed, 27 Mar 2024 - 0h
 • 111 - Sydafrika - Lesotho - "En magisk rideekspedition" - del 1 
  Wed, 13 Mar 2024 - 0h
Vis flere episoder

Flere danske sport og rekreationpodcasts

More internationale sport og rekreation podcasts

Vælg podcast kategori