Børn i Bagagen

Børn i Bagagen

Caroline og Pelle Hvenegaard

I podcasten "Børn i Bagagen" rejser Caroline og Pelle Hvenegaard ud i verden med deres datter Ukhona - og deler det hele med dig. Det er en podcast, der handler om at rejse på egen hånd med et barn. Det handler både om alle glæderne, men også om de mange besværligheder, der kan være, når man selv skal bestille hoteller, billetter osv, og når der ikke er en all inclusive buffet og bamseklub med legekammerater. Podcasten vil være fyldt med masser af inspiration, og samtidig giver de deres oplevelser, erfaringer og gode råd videre. Caroline og Pelle har altid rejst utrolig meget, en ting de er blevet ved med efter de fik datteren Ukhona, som allerede her inden podcastens begyndelse som 5-årig har været i 19 forskellige lande. Derfor har de allerede en masse rejseoplevelser i bagagen, og i de fleste afsnit, kan de slet ikke lade være med at tage lytteren med rundt i verden på nogle af alle de mange andre rejser, de har haft. Det betyder også, at man ikke behøver at have små børn, eller have interesse for det ene sted de er henne i den enkelte podcast for at lytte med.


I de første fem afsnit er familien i Italien ved Comosøen og i Toscana, og efterfølgende går turen til Mallorca. Herefter venter Bornholm, Portugal og hvad der nu åbner derude...See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Kategorier: Børn og familie

Lyt til den sidste episode:

For nogen er Bangkok en stor, beskidt, kaotisk og larmende by, det er den også, men den er meget mere end det - og vi ELSKER den Thailandske hovedstad. Det er dog en svær by med helt små børn, og sidst vi var i Thailand, holdt vi os væk, men nu er Ukhona med sine 6 år ved at nå en alder, hvor byen også kan noget for hende - og hun er også begyndt at holde af den. I det her afsnit kan du høre, hvorfor vi elsker byen - og forhåbentlig blive inspireret til at tage dertil, eller til hvad man kan lave i den vilde metropol. God lyttelyst!


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Tidligere episoder

 • 36 - Thailand - Bangkok - "Hvorfor vi elsker Bangkok" 
  Wed, 11 May 2022 - 0h
 • 35 - Thailand - Soneva Kiri - "20.000 kroner pr. nat" 
  Wed, 04 May 2022 - 0h
 • 34 - Thailand - Pai - "Et hippie-paradis" 
  Wed, 27 Apr 2022 - 0h
 • 33 - Thailand - Chiang Mai - "Helvedesturen" 
  Wed, 20 Apr 2022 - 0h
 • 32 - Thailand - Khao Sok - "Tænk hvis paradis var her på jord..." 
  Wed, 13 Apr 2022 - 0h
Vis flere episoder

Flere danske %(børn og familie)spodcasts

More internationale børn og familie podcasts

Vælg podcast kategori