Til bords med Ole Troelsø
Børsen
Kategorier: Kunst
Lyt til den sidste episode:
I 1990’erne blev Torben Olsen kendt som cafékongen, da han ejede caféerne Sommersko, Dan Turell og Victor. Siden blev det til meget mere end caféer, nemlig Sovino, som driver ca. 20 spisesteder i det indre København. Han er en af de mest succesrige restauratører på sit område, har i årtier har haft fingeren på pulsen og medvirket til at skabe en række trends. Lige nu er han f.eks. aktuel med åbningen af lavpris-bistroen Le Petit Rouge, hvilket han fortæller om over en frokost på Café Victor, hvor det også røbes, at Sommersko snart genopstår.
Tidligere episoder
-
36 - Torben Olsen: "Cafékongen" der blev succesrestauratør og har holdt sig på toppen i mere end tre Fri, 19 Apr 2024
-
35 - Fra ølgud til krofatter Fri, 12 Apr 2024 - 0h
-
34 - Succesrestauratør slår bunden ud af markedet igen Fri, 05 Apr 2024
-
33 - Lars Seier Christensen - fra finansmand til gastronomisk mæcén del 2 Fri, 22 Mar 2024 - 0h
-
32 - Christian Philipson: Elefanten i vinglasbutikken Fri, 15 Mar 2024 - 0h
-
31 - Lars Seier Christensen - fra finansmand til gastronomisk mæcén Fri, 08 Mar 2024 - 0h
-
30 - Laksenørden fra Samsø Mon, 07 Jun 2021 - 0h
-
29 - Surdejstroldmanden Thu, 06 May 2021 - 0h
-
28 - Michelinstjernekokken, der stak af Fri, 19 Feb 2021 - 0h
-
27 - Cunningham og McDonald's-burgeren Tue, 19 Jan 2021 - 0h
-
26 - Den bedste vin til den fede julemad Mon, 21 Dec 2020 - 0h
-
25 - Mød manden bag Restaurant Lyst Sun, 20 Dec 2020 - 0h
-
24 - Paladsrevolutionen i Palægade Thu, 04 Jun 2020 - 0h
-
23 - Anmeldelse: Så god er Nomas nye burger Fri, 22 May 2020 - 0h
-
22 - Restaurationen, en af Københavns gastronomiske institutioner Wed, 13 May 2020 - 0h
-
21 - Sådan laves Københavns første whisky Mon, 11 May 2020
-
20 - Vinsmagning med Jan Restorff fra Søllerød Kro Mon, 27 Apr 2020 - 0h
-
19 - Den oversete topkoks hemmeligheder Sat, 11 Apr 2020 - 0h
-
18 - Danmarks mest ambitiøse sushikok Fri, 27 Mar 2020 - 0h
-
17 - Del 2: En samtale med René Redzepi Fri, 10 Jan 2020 - 0h
-
16 - Del 1: En samtale med René Redzepi Fri, 06 Dec 2019 - 0h
-
15 - Blindsmagning med Danmarks første Master of Wine Fri, 12 Jul 2019 - 0h
-
14 - Den hemmelige whisky fra Køge Fri, 28 Jun 2019 - 0h
-
13 - Franskmanden, som satte Falsled på verdenskortet Fri, 14 Jun 2019 - 0h
-
12 - Superkokken og badehotellet Wed, 29 May 2019 - 0h
-
11 - Manden, der bestemmer, hvordan Moët-champagne skal smage Fri, 17 May 2019 - 0h
-
10 - Randers-drengens eksorbitante restaurantsatsning Fri, 03 May 2019 - 0h
-
9 - Hvorfor er der ikke salt på bordene på Geranium? Thu, 18 Apr 2019
-
8 - 70-årigt kokkeikon vil ikke slippe gryderne Thu, 04 Apr 2019
-
7 - Er dette Danmarks bedst skjulte michelin-restaurant? Wed, 13 Mar 2019 - 0h
-
6 - Naturvin og caviar med Søren Løvenlund Fri, 25 Jan 2019 - 0h
-
5 - Hashklubben der blev michelin-restaurant Fri, 18 Jan 2019 - 0h
-
4 - Fra pizzabager i USA til toppen af dansk gastronomi Fri, 11 Jan 2019 - 0h
-
3 - Fænomenet Wassim Hallal Fri, 04 Jan 2019 - 0h
-
2 - Manden der indviede danskerne i den italienske finsmag Thu, 27 Dec 2018 - 0h
-
1 - På besøg i Michael Prams garage Wed, 19 Dec 2018 - 0h
Vis flere episoder
5