Tæl til ti

Tæl til ti

Stine Dahl

Nogle gange stopper man op og tæller til ti. Det gør man i et parforhold og i særdeleshed også som forælder. Der tæller man RIGTIG ofte til ti.

Podcasten belyser nogle af de emner, der netop får os til at stoppe op og trække vejret helt ned i maven. I første sæson taler Stine og Tina med en række kvinder, der alle har været udsat for noget uventet. Den slags der "kun sker for naboen". Vi hører deres historier, men ikke mindst deres syn på, hvordan de har taklet sorgen og startet et (lykkeligt!) liv på den anden side af ulykken. For hvordan starter man et liv, efter man har mistet et barn? Hvad gør det ved én at have været udsat for et seksuelt overgreb? Og hvordan agerer man, når man vågner op med sin gravide mave og husker tilbage på gårsdagen, hvor politiet bankede på døren og fortalte, at ens mand var blevet dræbt? Lyt med og hør deres fortælling og få råd til, hvordan du bedst kan hjælpe, hvis én der står dig nær kommer ud i en ulykke.

I anden sæson vil vi tale om parforhold og i tredje sæson er emnet forælderskab. Ledsaget af en række eksperter vil vi vende emner som sex, opdragelse, puttemetoder og meget mere.

Kategorier: Børn og familie

Lyt til den sidste episode:

Pia Anspor har specialiseret sig i de udfordringer og potentialer, der knytter sig til høj intelligens hos børn, unge og voksne.

I afsnittet taler vi om, hvordan man kan spotte børn, der har særlig høj intelligens, hvordan man som forældre kan håndtere det og hvad det kan betyde at have et barn et barn med høj intelligens der ikke trives.

Tidligere episoder

 • 24 - Er dit barn højt begavet? 
  Wed, 13 Oct 2021
 • 23 - Hvordan får man de børn til at sove? 
  Wed, 06 Oct 2021
 • 22 - Hvordan bør man kommunikere med sit barn? 
  Wed, 29 Sep 2021
 • 21 - Hvordan kommer man bedst igennem skilsmissen? 
  Tue, 04 May 2021
 • 20 - Hvordan støtter man en partner i krise? 
  Tue, 27 Apr 2021
Vis flere episoder

Flere danske børn og familiepodcasts

More internationale børn og familie podcasts

Vælg podcast kategori