Mofibo Podcast DK

Mofibo Podcast DK

Mofibo

Mofibo Podcast DK er en podcast, der giver dig både spændende og inspirerende interviews med populære forfattere, samt anbefalinger til gode læseoplevelser. Vi går bag om produktionerne af nogle af vores mest populære podcasts og bøger.

Kategorier: Kunst

Lyt til den sidste episode:

Kommunalarbejderen Edward Baldock blev fundet brutalt myrdet i Orleigh Park i Brisbane den 21. oktober 1989. I Edwards sko, der stod pænt ved siden af hans maltrakterede lig, fandt politiet et hævekort tilhørende den 24-årige Tracey Avril Wigginton. Kort efter, at efterforskerne havde hentet Tracey ind til et forhør, tilstod hun, at hun havde dræbt ham. Men Tracey havde huller i hukommelsen fra mordaftenen og intet motiv til at myrde Edward. Var Tracey overhovedet morderen? Det skulle vise sig, at Tracey led af en identitetsforstyrrelse, og hele fire andre personligheder havde taget bo i hendes sind.

De fleste forbinder nok Australien med kænguruer, koalaer og sol året rundt. Men landet med de 20 millioner indbyggere har nogle af de mest brutale mordsager i verden. I podcastserien Mord Down Under dykker journalist Janne Aagaard ned i nogle af Australiens mest notoriske sager.

Få adgang til hele podcastserien samt tusindvis af andre gode lydbøger og podcasts på Mofibo. Gå ind på Mofibo.com og opret en bruger med kampagnekoden: DOWNUNDER, så får du 30 dages gratis forbrug af Mofibo.

Tidligere episoder

 • 76 - Mord Down Under - Traceys fem ansigter 
  Wed, 08 Sep 2021 - 0h
 • 75 - Bag om podcasten 'Den danske seriemorder' 
  Thu, 15 Jul 2021 - 0h
 • 74 - Bag om Snesmil 
  Fri, 09 Jul 2021 - 0h
 • 73 - Danmarks farligste fange - Teaser 
  Tue, 06 Jul 2021 - 0h
 • 72 - Cecilie Frøkjær møder Casper Christensen 
  Fri, 05 Mar 2021 - 0h
Vis flere episoder

Flere danske kunstpodcasts

More internationale kunst podcasts

Vælg podcast kategori