Kvindefodboldpodcasten

Kvindefodboldpodcasten

Beam Audio

Kvindefodboldpodcasten er Danmarks eneste ugentlige podcast om kvindefodbold med radiovært Amalie Bremer og Verner Bager fra kvindefodboldeksperten.dk. Her får du alt det bedste om kvindefodbold - en sport, der i den grad er på vej ud over rampen. Vi taler med de største danske stjerner, guider til ugens bedste kampe og analyserer spillet, så både nye fans og fodboldnørder kan være med.

Samarbejdspartner på Kvindefodboldpodcasten er kvindelandsholdets officielle hovedpartner Forenet Kredit.

Kategorier: Sport og rekreation

Lyt til den sidste episode:

Amalie & Verner er i studiet og binder sløjfe på et historisk EM. Vi har interviews med assistenttræner på det danske kvindelandshold Kristian Mørch, kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen og direktør hos kvindelandsholdets hovedpartner Forenet Kredit Louise Mogensen.
Sammen med dem taler vi om, hvordan EM-slutrunden peger ind i fremtiden for det danske landshold og for kvindefodbold generelt. Derudover taler vi selvfølgelig om den fantastiske finale på Wembley, turneringens største profiler, skuffelser, overraskelser og kommer med vores indspark til turneringens hold. Så uanset om du har set alle kampe, blot nogle få eller slet ingen fra dette års EM, vil du komme helt med rundt om turneringen.
Sidst, men ikke mindst anbefaler vi selvfølgelig nogle fede kampe til den kommende uge, hvor du blandt andet kan se den danske Kvindeliga rundt omkring i landet.

Kvindefodboldpodcasten er lavet i samarbejde med vores partner fra Forenet Kredit.

Tidligere episoder

 • 22 - EM-afrunding - Med Ane Halsboe, Kristian Mørch og Louise Mogensen 
  Wed, 03 Aug 2022
 • 21 - Optakt: EM-finalen venter 
  Thu, 28 Jul 2022
 • 20 - Semifinaletid - Med Maja Kildemoes 
  Sun, 24 Jul 2022
 • 19 - Danmarks EM er slut - Med Søren Randa-Boldt 
  Mon, 18 Jul 2022
 • 18 - SEJR - Danmark er i live ved EM! 
  Wed, 13 Jul 2022
Vis flere episoder

Flere danske %(sport og rekreation)spodcasts

More internationale sport og rekreation podcasts

Vælg podcast kategori