Hvem bestemmer i morgen?

Hvem bestemmer i morgen?

Heartbeats.dk

Podcasten er sponsoreret af CBS
Hvem bestemmer i morgen er en podcast om fremtidens ledelse og arbejdsplads. Sammen med vært Erik Korsvik Østergaard kigger vi 5-10 år ud i fremtiden sammen for at finde ud hvem det er, der kommer til at sætte dagsordenen. I hvert afsnit sætter vi fokus på emner som distanceledelse, fake news, kunstig intelligens, social bevidsthed og en masse andre temaer som fremtidens ledere skal balancere i fremtiden. Og så stiller vi selvfølgelig det helt store spørgsmål: Hvem bestemmer i morgen?

Kategorier: Erhverv

Lyt til den sidste episode:

Hvordan skaber man sunde virksomheder, som tager sig godt af sine medarbejdere? Som stræber efter at gøre det bedst mulige for mennesker og at bidrage positivt til samfundet. Kan det overhovedet lade sig gøre, når virksomhedens formål er at skabe profit og værdi for sine kunder? Men man kan også spørge omvendt, kan fremtidens virksomheder overhovedet skabe profit og værdi for sine kunder, hvis de IKKE skaber et bæredygtigt arbejdsmiljø og bidrager positivt til forandring?

Der er i hvert fald meget der tyder på, at især de yngre medarbejdere begynder at stille større krav til virksomheden. Så hvis virksomhederne vil sikre sig den bedste arbejdskraft, må de også være klar på, at der skal ske forandringer på arbejdspladsen.

I dette afsnit af 'Hvem bestemmer i morgen? diskuterer vi hvordan sunde virksomheder stimuleres, og hvordan man sørger for at få alle med på forandringen. For at hjælpe med den diskussion har vi besøg af beslutningsrådgiver og forfatter Alexandra Krautwald, der for nylig har udgivet bogen 'Sunde penge', Christian Ørsted, ledelsesrådgiver og forfatter til bøgerne 'Livsfarlig ledelse' og 'Fatale forandringer' og Henrik Søndergaard, Senior leader og Transformation catalyst hos Roche Innovation Center Copenhagen.

Tidligere episoder

 • 22 - Bæredygtig kapitalisme og sunde virksomheder: Lune modefænomener eller oprigtig forandring? 
  Thu, 05 Aug 2021
 • 21 - Dødt arbejdsmiljø?: Sådan dyrker du kreativiteten på arbejdspladsen 
  Thu, 22 Jul 2021
 • 20 - Gør data og automatisering os dummere? 
  Thu, 08 Jul 2021
 • 19 - Hvad skal din leder vide om dig? 
  Thu, 24 Jun 2021
 • 18 - Gør data dig til en bedre leder? 
  Thu, 10 Jun 2021
Vis flere episoder

Flere danske erhvervpodcasts

More internationale erhverv podcasts

Vælg podcast kategori