
Hvad drikker Lillelund?
Jyllands-Posten
Vært og vinanmelder Niels Lillelund tager gennem vinsmagning og vinøse anekdoter lytterne med ind i små og store afkroge af vinens verden.
Spørgsmål om vin: lillelund@jp.dk
Lyt til Hvad drikker Lillelund? på jp.dk, i Jyllands-Postens nyhedsapp og abonnementsapp eller dér, hvor du plejer at lytte til podcasts.
Kategorier: Kunst
Lyt til den sidste episode:
Palle Weis og Niels Lillelund smager på malbec-vine - druen med de tusind navne.
Vine:
- Chateau de Cayx 2017. Pris: 179 kr. hos H.J. Hansen
- Croussiolon 2016. Pris: 95 kr. hos Cool Wines
- Pays d’Oc 2020. Pris: 99 kr. (v/ 12 fl.) hos CoolWines
- Alamos Malbec – Organic - Mendoza 2018. Pris: 60 kr. (v/ 12 fl.) hos Philipson
- Nuimia Patagonien 2021. 259 kr. hos H.J. Hansen
- Catena Zapata. Nicasia Vineyard. Uco Valley. Mendoza 2019. 495 kr. (v/ 6 fl.) hos Philipson
Tidligere episoder
-
142 - Prins Henriks sorte drue Fri, 27 Jan 2023
-
141 - 140: På tilbudsjagt i supermarkedet Fri, 20 Jan 2023
-
140 - 139: Rueda - cool eller kedeligt? Fri, 13 Jan 2023
-
139 - 138: Cabernet franc - far til den kendte Cab Fri, 06 Jan 2023
-
138 - 137: Lad propperne springe - her er de bedste bobler til nytår Fri, 16 Dec 2022
-
137 - 136: Juleaften burde man egentlig drikke øl - men selvfølgelig skal vi have vin Fri, 09 Dec 2022
-
136 - 135: Ib Bergkjær forhandler verdens dyreste vin - men han skal også kunne ramme den brede smag Fri, 02 Dec 2022
-
135 - 134: Så er det brunello-tid Fri, 25 Nov 2022
-
134 - 133: Pinot Noir - prinsessen på ærten Fri, 18 Nov 2022
-
133 - 132: Så skal vi have fucking merlot! Fri, 11 Nov 2022
-
132 - 131: Rieslings mange ansigter Fri, 04 Nov 2022
-
131 - 130: Syrah eller shiraz - der er ingen forskel og så alligevel Fri, 28 Oct 2022
-
130 - 129: Hvad drikker Lillelund? Følg med i drueskolen fra første dag, i dag cabernet sauvignon Fri, 21 Oct 2022
-
129 - 128: Stort: Vega Sicilia i 40 årgange - fra magnum Fri, 14 Oct 2022
-
128 - 127: Catherine Marshall - en sydafrikansk pionér Fri, 07 Oct 2022
-
127 - 126: Vine fra det oversete år 2017 Fri, 30 Sep 2022
-
126 - 125: Bierzos vine er ranke og kalkede Fri, 23 Sep 2022
-
125 - 124: Rieslings mange ansigter Fri, 16 Sep 2022
-
124 - 123: Det er en tysker! Og de bliver bedre og bedre til rødvin ... Fri, 09 Sep 2022
-
123 - 122: Vinens svar på Jonas Vingegaard Fri, 02 Sep 2022
-
122 - 121: Alsace Pinot Noir Grand Cru - det ender med The Usual Suspects Fri, 26 Aug 2022
-
121 - 120: Min frokostgæst bad om at få flasken med hjem; chilensk chardonnay kan stadig charmere Fri, 19 Aug 2022
-
120 - 119: Jonas er Danmarks eneste Master of Wine - og han laver vine til supermarkedet Fri, 12 Aug 2022
-
119 - 118: Priorat har fået et ny ansigt Fri, 05 Aug 2022
-
118 - 117: Vinbonden, der vil have gewurztraimer til sin sildemad Fri, 22 Jul 2022
-
117 - 116: Vi bader i bourgogne Fri, 22 Jul 2022
-
116 - 115: Fest på den berusede båd Fri, 15 Jul 2022
-
115 - 114: I Gigondas handler det om højder Fri, 08 Jul 2022
-
114 - 113: På besøg hos Rune Elkjær, der tog til Frankrig for at lave sin egen vin Fri, 01 Jul 2022
-
113 - 112: Den store nedtur i Beaune Fri, 24 Jun 2022
-
112 - 111: Hvad drikker Lillelund på Tour I: Flammkuchen og spätlese Fri, 17 Jun 2022
-
111 - 110: Kan man egentlig drikke Lindeman's Bin 65? Fri, 10 Jun 2022
-
110 - 109: Rådnende skovbund og røde bær - gammel bourgogne vækker til eftertanke Fri, 03 Jun 2022
-
109 - 108: De flinke fyre på bistroen gav et glas - af en vin til 40.000 kr. Fri, 27 May 2022
-
108 - 107: Hvad drikker Lillelund - i Bananfortet? Fri, 20 May 2022
-
107 - 106: Når 20 meter kan betyde millioner Fri, 13 May 2022
-
106 - 105: Min er større end din – nu ska’ vi ha’ Napa Cab Fri, 06 May 2022
-
105 - 104: Når danmarksmestre smager blindt Fri, 29 Apr 2022
-
104 - 103: Jeg smager blod og jern. Har jeg fået vin eller har jeg fået en knytnæve i ansigtet? Fri, 22 Apr 2022
-
103 - 102: Vinene fra det skaldede bjerg Fri, 15 Apr 2022
-
102 - 101: Et stjernekøb til 75 kr. Fri, 08 Apr 2022
-
101 - 100: Champagne i en særlig anledning Fri, 01 Apr 2022
-
100 - 99: Hvidvinen til sommerhuset Fri, 25 Mar 2022
-
99 - 98: Så er det snart tid til påskelam – hvad skal man drikke til? Fri, 18 Mar 2022
-
98 - 97: Nup en tysker til thaimaden Fri, 11 Mar 2022
-
97 - 96: Dengang vi tog på charterferie Fri, 04 Mar 2022
-
96 - 95: Kolde vinde skaber fantastisk pinot noir Fri, 25 Feb 2022
-
95 - 94: Det er smukt at blive gammel – når man er vinstok Fri, 18 Feb 2022
-
94 - 93: Lortedruen er tilbage Fri, 11 Feb 2022
-
93 - 92: En stor mand med et større hjerte Fri, 04 Feb 2022
Vis flere episoder
5