Forældreskabet

Forældreskabet

Viavolo

Forældreskabet. En podcastserie af børnepsykolog Ulla Dyrløv.  

Ulla har som børnepsykolog hjulpet børn og deres forældre gennem mere end 20 år, og medvirkende både på og bag TV-skærmen. Et stigende antal familier har gennem de seneste år henvendt sig til hendes praksis, og det har fået hende til at reflektere over, hvordan hun bedst kan hjælpe forældre på en nærværende måde: Derfor inviterer hun nu indenfor i podcastserien »Forældreskabet«, hvor en række forældre og fagfolk åbenhjertigt deler deres personlige historier og fagspecifikke viden, for sammen at guide, inspirere og skabe tryghed hos forældre.

Rigtig god lytning.

 

Kategorier: Børn og familie

Lyt til den sidste episode:

Barbara Topsøe-Rothenborg er en dansk skuespiller og instruktør på 43 år. Hun har to drenge på 4 og 5 år. Barbara er lige nu højaktuel med filmen 'Bytte bytte baby' som er en komedie inspireret fra store dele af Barbaras eget liv, særligt hvad gælder de følelser og tanker, der er forbundet med fertilitetsbehandling og efterfølgende når man så endelig bliver gravid.

Det var en stor fornøjelse at tale med Barbara om tankerne bag filmen. Om mom shaming, hvordan det er at være i fertilitetsbehandling og også om den angst der kan følge med forældreskabet. 

Tak for besøget!

 

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Tidligere episoder

 • 26 - Barbara Topsøe-Rothenborg 
  Fri, 24 Mar 2023
 • 25 - Ulla Dyrløv: God sommer 
  Mon, 25 Jul 2022
 • 24 - Special: Nora Munch-Hansen 
  Mon, 18 Jul 2022
 • 23 - Sofie Bøcher Lindquist 
  Mon, 11 Jul 2022
 • 22 - Katrine Marie Guldager 
  Mon, 27 Jun 2022
Vis flere episoder

Flere danske børn og familiepodcasts

More internationale børn og familie podcasts

Vælg podcast kategori