Elektronista

Elektronista

Elektronista Media

Elektronista er en prisvindende podcast kendt fra 24syv. Din vært Christiane Vejlø bygger altid bro mellem mennesker og teknologi, og sikrer, at du bliver endnu klogere uden nogensinde at kede dig. Regn med at være i godt selskab, når Christiane inviterer nogle af landets klogeste, sjoveste og mest interessante mennesker ind til samtaler om den digitale verdens trends, muligheder og udfordringer. Elektronista er dit skarpe, digitale kulturprogram with a twist. Fang også Elektronista på Instagram, twitter og facebook - ElektronistaDK
OBS! Podcasten Det gode Selskab finder du nu som selvstændig podcast. Hent den med den samme.

Kategorier: Teknologi

Lyt til den sidste episode:

Har du en hemmelig digital skuffe dine efterladte ikke må kigge i? Når et menneske dør, er en naturlig del af de pårørendes praktiske opgaver, at sikre at jordisk gods bliver fordelt mellem arvinger, forsikringer bliver udbetalt, bankkonti bliver lukket og boliger bliver opsagt. Men hvad med den digitale arv? Facebook, Instagram, Twitter, iCloud, LinkedIn, Tinder og Dropbox fortsætter som intet var hændt. Og hvad med alle mapperne med et liv i billeder på computeren? Over 90% af os har ikke taget stilling til, hvad der skal ske med vores data, når vi dør. Det betyder, at døde venner eller familiemedlemmer lever videre på de sociale medier som digitale spøgelser, og det skaber helt nye dilemmaer vi skal forholde os til.

I panelet: Iværksætter og CEO for Heartbeats.dk Le Gammeltoft og komiker og forperson for Ateistisk Selskab Anders Stjernholm. Ph.d.-studerende og ekspert i digital arv Astrid Waagstein er denne uges ekspert. Vært er Christiane Vejlø. Programmet er produceret af Ninette Birck og Elektronista Media for ADD-projektet.

Tidligere episoder

 • 85 - #5 Del og like- Død og data- evigt liv eller træk stikket? 
  Thu, 05 May 2022
 • 84 - #4 Del og Like- Skærmtrolde- Digitalt heroin eller smart værktøj? 
  Wed, 20 Apr 2022
 • 83 - #3 Del og like Kram eller klam?- Er internettet hjælper eller skurk i moderne kærlighed? 
  Thu, 07 Apr 2022
 • 82 - #2 Del og like-Angstfabrik eller sundhedsorakel - kan vi tracke os selv for meget? 
  Thu, 24 Mar 2022
 • 81 - #1 Del & Like- Hjælp lytter min telefon med? 
  Thu, 10 Mar 2022
Vis flere episoder

Flere danske %(teknologi)spodcasts

More internationale teknologi podcasts

Vælg podcast kategori