Bech Bag Bolden

Bech Bag Bolden

af Troels Bech

Troels Bech i samtaler med sportens største eksperter og profiler. Vi afdækker fodboldens hemmeligheder fra hverdagen i high performance miljøer i Danmark og internationalt. Målet er at bringe "Insight Out" med viden om topfodbold, du kan tage med i din egen hverdag. Der vil være særligt fokus på ledelse og selvledelse i high performance kulturer.

Kategorier: Sport og rekreation

Lyt til den sidste episode:

Mød Andreas Maxsø, Brøndbys anfører. Vi taler om forskelle i to af landets fremmeste talentmiljøer, nemlig Brøndby IF, hvor Andreas spillede fra han var 5-16 år, og FC Nordsjælland, hvor klubbens senere superliga anfører spillede sine sidste ungdomsår.
Vi overvejer i fællesskab, om personligheden afgør det senere valg af position - eller om positionen fremkalder specifikke karaktertræk. Siden fortæller Maxsø om de udfordringer, han blev stillet overfor i sine tre udenlandske klubber - og om det helt særlige forløb, der bragte ham til Zürich og Uerdingen med Bournemouth som fællesnævner. Andreas fortæller endvidere om de udfordringer, han som grubler med meget alene-tid fandt sig i, da han skiftede land 4 gange i løbet af 3 år.
Endelig giver mestrenes anfører sit bud på, hvordan BIF efter 16 års ventetid endelig genvandt mesterskabet - og hvorfor holdet  lige nu fremstår som lidt mindre mesterlige end for 4 måneder siden.
Endelig fortæller den rolige centerforsvarer med det store overblik om sine landsholdsambitioner, og om den fortsatte udlandslængsel, der var så tæt på i sommers.

Tidligere episoder

 • 105 - Andreas Maxsø - mester med Brøndby og klar til udlandet 
  Thu, 23 Sep 2021
 • 104 - Lasse Vibe - snublende ind i fodbold, målrettet ud af fodbold 
  Tue, 14 Sep 2021
 • 103 - Jesper Sørensen - to hverdage med Brøndby og DBU U21 - samtidig! 
  Tue, 07 Sep 2021
 • 102 - Stig Pedersen - 25 år som sportschef 
  Tue, 24 Aug 2021
 • 101 - Christian Stadil - ledelse og networking 
  Thu, 19 Aug 2021
Vis flere episoder

Flere danske sport og rekreationpodcasts

More internationale sport og rekreation podcasts

Vælg podcast kategori