Til bords med Ole Troelsø
Børsen
Kategorier: Kunst
Lyt til den sidste episode:
Velkommen til bords - til andet afsnit af samtalen med Lars Seier Christensen, som jeg har budt på middag for at høre blive klogere på, hvad han bedst kan lide at spise og drikke. Her i episode 2 skal vi høre om dengang Lars var kok på Chicos Cantina i København, og hvad det var, der fik ham til at investere i Geranium, dengang i 2015 da restauranten var truet af lukning. Der var tale om et millionbeløb, altså mange penge især når man ikke har dem. Men set gennem Lars Seiers briller, var det faktisk ikke noget særligt - eller hvad? Næste uge holder podcasten påskeferie, men vender stærkt tilbage i uge 14, hvor Ole Troelsø sætter sig til bords med Torben Klitbo. Er du interesseret i at lære mere om vin, så kan du nu tilmelde dig Børsens Vinguide. Din guide er undertegnede og jeg tager dig gennem de mest basale procedurer forbundet med at vælge den rigtige vin til måltidet. Guiden er helt gratis - og du tilmelder dig her.
Tidligere episoder
-
33 - Lars Seier Christensen - fra finansmand til gastronomisk mæcén del 2 Fri, 22 Mar 2024 - 0h
-
32 - Christian Philipson: Elefanten i vinglasbutikken Fri, 15 Mar 2024 - 0h
-
31 - Lars Seier Christensen - fra finansmand til gastronomisk mæcén Fri, 08 Mar 2024 - 0h
-
30 - Laksenørden fra Samsø Mon, 07 Jun 2021 - 0h
-
29 - Surdejstroldmanden Thu, 06 May 2021 - 0h
-
28 - Michelinstjernekokken, der stak af Fri, 19 Feb 2021 - 0h
-
27 - Cunningham og McDonald's-burgeren Tue, 19 Jan 2021 - 0h
-
26 - Den bedste vin til den fede julemad Mon, 21 Dec 2020 - 0h
-
25 - Mød manden bag Restaurant Lyst Sun, 20 Dec 2020 - 0h
-
24 - Paladsrevolutionen i Palægade Thu, 04 Jun 2020 - 0h
-
23 - Anmeldelse: Så god er Nomas nye burger Fri, 22 May 2020 - 0h
-
22 - Restaurationen, en af Københavns gastronomiske institutioner Wed, 13 May 2020 - 0h
-
21 - Sådan laves Københavns første whisky Mon, 11 May 2020
-
20 - Vinsmagning med Jan Restorff fra Søllerød Kro Mon, 27 Apr 2020 - 0h
-
19 - Den oversete topkoks hemmeligheder Sat, 11 Apr 2020 - 0h
-
18 - Danmarks mest ambitiøse sushikok Fri, 27 Mar 2020 - 0h
-
17 - Del 2: En samtale med René Redzepi Fri, 10 Jan 2020 - 0h
-
16 - Del 1: En samtale med René Redzepi Fri, 06 Dec 2019 - 0h
-
15 - Blindsmagning med Danmarks første Master of Wine Fri, 12 Jul 2019 - 0h
-
14 - Den hemmelige whisky fra Køge Fri, 28 Jun 2019 - 0h
-
13 - Franskmanden, som satte Falsled på verdenskortet Fri, 14 Jun 2019 - 0h
-
12 - Superkokken og badehotellet Wed, 29 May 2019 - 0h
-
11 - Manden, der bestemmer, hvordan Moët-champagne skal smage Fri, 17 May 2019 - 0h
-
10 - Randers-drengens eksorbitante restaurantsatsning Fri, 03 May 2019 - 0h
-
9 - Hvorfor er der ikke salt på bordene på Geranium? Thu, 18 Apr 2019
-
8 - 70-årigt kokkeikon vil ikke slippe gryderne Thu, 04 Apr 2019
-
7 - Er dette Danmarks bedst skjulte michelin-restaurant? Wed, 13 Mar 2019 - 0h
-
6 - Naturvin og caviar med Søren Løvenlund Fri, 25 Jan 2019 - 0h
-
5 - Hashklubben der blev michelin-restaurant Fri, 18 Jan 2019 - 0h
-
4 - Fra pizzabager i USA til toppen af dansk gastronomi Fri, 11 Jan 2019 - 0h
-
3 - Fænomenet Wassim Hallal Fri, 04 Jan 2019 - 0h
-
2 - Manden der indviede danskerne i den italienske finsmag Thu, 27 Dec 2018 - 0h
-
1 - På besøg i Michael Prams garage Wed, 19 Dec 2018 - 0h