Til bords med Ole Troelsø

Til bords med Ole Troelsø

Børsen

Kom til bords med Børsens gastronomiredaktør Ole Troelsø, når han møder interessante personligheder med brændende passion for mad og drikkevarer. Kokke, vinfolk og alle de andre led i fødekæden, som forsyner os med gode madoplevelser fortæller om det mad og de drikke, de nyder allermest.

Kategorier: Kunst

Lyt til den sidste episode:

Velkommen til bords - til andet afsnit af samtalen med Lars Seier Christensen, som jeg har budt på middag for at høre blive klogere på, hvad han bedst kan lide at spise og drikke. Her i episode 2 skal vi høre om dengang Lars var kok på Chicos Cantina i København, og hvad det var, der fik ham til at investere i Geranium, dengang i 2015 da restauranten var truet af lukning. Der var tale om et millionbeløb, altså mange penge især når man ikke har dem. Men set gennem Lars Seiers briller, var det faktisk ikke noget særligt - eller hvad? Næste uge holder podcasten påskeferie, men vender stærkt tilbage i uge 14, hvor Ole Troelsø sætter sig til bords med Torben Klitbo. Er du interesseret i at lære mere om vin, så kan du nu tilmelde dig Børsens Vinguide. Din guide er undertegnede og jeg tager dig gennem de mest basale procedurer forbundet med at vælge den rigtige vin til måltidet. Guiden er helt gratis - og du tilmelder dig her.

Tidligere episoder

  • 33 - Lars Seier Christensen - fra finansmand til gastronomisk mæcén del 2 
    Fri, 22 Mar 2024 - 0h
  • 32 - Christian Philipson: Elefanten i vinglasbutikken 
    Fri, 15 Mar 2024 - 0h
  • 31 - Lars Seier Christensen - fra finansmand til gastronomisk mæcén 
    Fri, 08 Mar 2024 - 0h
  • 30 - Laksenørden fra Samsø 
    Mon, 07 Jun 2021 - 0h
  • 29 - Surdejstroldmanden 
    Thu, 06 May 2021 - 0h
Vis flere episoder

Flere danske kunstpodcasts

More internationale kunst podcasts

Vælg podcast kategori