Hvad drikker Lillelund?
Jyllands-Posten
Kategorier: Kunst
Lyt til den sidste episode:
Hold kæft, hvor den god! Den kan alt, det jeg gerne vil, jeg er fuldstændig vild med den.” Mette Mayli Albæk taber (atter) sit hjerte til pinot’en fra Emil Skytte i Californien og tager vinen med hjem for at tage en alvorssnak med kæresten.
Vine:
Aux Mages - Diaspora – Santa Maria Valley 2022. 525 kr. hos Bichel.
Villa Maria – Seddon - Marlborough New Zealand 2019. 299 kr. hos wine.dk
Weingut Bärmann - Pinot Noir Reserve – Merdinger Bühl – Baden 2022. 260 kr. hos NoNose
Cuna - Pinot Noir – IGP Toscana 2018 – 399 kr. hos Kjær&Sommerfeldt
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Tidligere episoder
-
282 - ”Det er den bedste vin, jeg nogensinde har smagt.” Fri, 19 Apr 2024
-
281 - 40: Rosé-sæson: Seks spændende flasker til sol på terrassen Thu, 30 Apr 2020
-
280 - 39: Vin fra Adelaide fortjener integrationspris Thu, 16 Apr 2020
-
279 - 38: Det er torskedumt ikke at vælge den rigtige vin til fisk og skaldyr Thu, 09 Apr 2020
-
278 - 37: Pinot noir fra Chile – hvad er nu det for noget? Thu, 02 Apr 2020
-
277 - 36: Dan Jørgensen, luk ørerne: denne vin skal have rødt kød Fri, 27 Mar 2020
-
276 - 35: Et af de mest spændende vinområder lige nu: Tre vine fra Sydafrika Sun, 22 Mar 2020
-
275 - 34: Hvad har Anders Fogh, Languedoc og kirsebærvin til fælles? Thu, 12 Mar 2020
-
274 - 33: Spørgsmål fra en lytter: Hvornår skal jeg dekantere vinen? Thu, 05 Mar 2020
-
273 - 32: Hjerne-Madsen besøger Lillelund: Den lange rejse hjem Thu, 27 Feb 2020
-
272 - 31: Garvesyrer og saltkrystaller: Hvordan kombinerer du bedst ost og vin? Thu, 20 Feb 2020
-
271 - 30: Genial madvin? Pinot gris er en fuldstændig overset drue. Ingen gider drikke det. Kun mig. Og et par stykker andre. Thu, 13 Feb 2020
-
270 - 29: Hvorfor tager vinanmelderen sit eget glas med på restaurant i New York? Thu, 06 Feb 2020
-
269 - 28: Blindsmagning fra supermarkedet: Lillelund gætter dem alle fire, og amaronen er værst Thu, 30 Jan 2020
-
268 - 27: Jeg pakkede rødvinskasser op med vine til under 150 kr., og pludselig ligger der en Bordeaux! Thu, 23 Jan 2020
-
267 - 26: Hold din egen vinsmagning og bliv klogere på vine - og dig selv Thu, 16 Jan 2020
-
266 - 25: Hvilke vine vinder ved at lagre? Thu, 09 Jan 2020
-
265 - 24: Lillelund blindsmager Thu, 02 Jan 2020
-
264 - 23: Find de rigtige nytårsbobler Thu, 26 Dec 2019
-
263 - 22: Hvilken vin skal du have til risalamanden? Thu, 19 Dec 2019
-
262 - 21: Lillelund guider dig til den bedste julevin Thu, 12 Dec 2019
-
261 - 20: Vine der hæver fattigdomsgrænsen: Lillelund åbner for de dyre dråber Fri, 06 Dec 2019
-
260 - 19: Det her er en rigtig sommerlier-vin - det er saft. Thu, 28 Nov 2019
-
259 - 18: Vinkaravanen: For nylig var jeg til smagning i Wiesbaden, og det foregår på den tyske måde.. Thu, 21 Nov 2019
-
258 - 17: Sødme og sprit: Danskernes foretrukne vin er fra Italien Thu, 14 Nov 2019
-
257 - 16: Her er de bedste steder for vinnørder på nettet Thu, 07 Nov 2019
-
256 - 15: Prop – et udtryk mange har hørt, men få forstår Thu, 07 Nov 2019
-
255 - 14: Kan man lure en super vin ud fra etiketten? Wed, 23 Oct 2019
-
254 - 13: Vi skåler for, at danske Rune fandt lykken i Frankrig Thu, 17 Oct 2019
-
253 - 12: Hvorfor går vineksperter op i den gamle og den nye verden? Wed, 09 Oct 2019
-
252 - 11: Det er rigtig godt at være en frikadellevin Thu, 03 Oct 2019
-
251 - 10: Når det rabler for vineksperterne: Man skulle tro, de havde drukket, når de snakker om ektoplasma og myresaft, men er der mening i gals Thu, 19 Sep 2019
-
250 - 9: Vin på fad – her betyder størrelsen noget, men med omvendt fortegn Tue, 17 Sep 2019
-
249 - 8: Hvordan bliver man forelsket i vin? Thu, 04 Jul 2019
-
248 - 7: Du får den vin du betaler for Thu, 04 Jul 2019
-
247 - 6: Vin smager dårligere på dine dårlige dage Thu, 04 Jul 2019
-
246 - 5: Kan man tillade sig at give karakterer til vin? Thu, 04 Jul 2019
-
245 - 4: Kan papvin være god vin? Thu, 04 Jul 2019
-
244 - 3: Hvilken vin passer bedst til din grillaften? Thu, 04 Jul 2019
-
243 - 2: Hvor kold skal rødvinen egentlig være? Thu, 04 Jul 2019
-
242 - 1: Revolutionerende opfindelse lader dig drikke af flasken uden at åbne den Thu, 04 Jul 2019
-
241 - 89: En linse til kaffen og en lup til cognacen Fri, 14 Jan 2022
-
240 - 88: Drukture, rodeotyre og tatoveringer – australsk shiraz går rent ind Fri, 07 Jan 2022
-
239 - 87: Barolo - kongernes vin, vinenes konge Fri, 17 Dec 2021
-
238 - 86: Amarone til and? Ja da, men der er mange andre muligheder Fri, 10 Dec 2021
-
237 - 85: Kalken farver The White Cliffs of Dover – og giver hvidvinen karakter Fri, 03 Dec 2021
-
236 - 84: Den bedste årgang siden 1865? Fri, 26 Nov 2021
-
235 - 83: Peter Vinding-Diers er på vulkaner – og laver fremragende vin Fri, 19 Nov 2021
-
234 - 82: Vin til wasabi er en vanskelig kunst Fri, 12 Nov 2021
-
233 - 81: Man kommer til at drikke for meget af det her Fri, 05 Nov 2021
Vis flere episoder
5