Bearnaise er Dyrenes Konge

Bearnaise er Dyrenes Konge

Heartbeats.dk

Bearnaise er Dyrenes Konge er madanmeldelse på radio. Forfatteren Martin Kongstad anmelder en restaurant efter 13-skalaen og taler med sin ledsager undervejs.

Kategorier: Kunst

Lyt til den sidste episode:

Podcasten er sponsoreret af HelloFresh

Kød spillede i mange år hovedrollen på de største madscener rundtomkring i verden, men sådan er det ikke nødvendigvis længere. De plantebaserede menuer har vundet indpas på selv de største Michelin-resturanter, og én af dem er Geraium, som i 2021 valgte at gå kødfri.

Kokkenhjernen bag den bredt anerkendte resutrant hedder Rasmus Kofoed, og både privat og professionelt boltrer han sig i planteverdnens sæsonbaserede råvarevariationer. I dette afsnit af 'Bearnaise er Dyrenes Konge' deler han ud af nogle af hans bedste tricks til at få vegansk mad til at smage af mere. Politiker og tidligere kok Franciska Rosenkilde byder også ind med hendes bedste råd til at spise plantebaseret, og så kommer hun også med et bud på, hvad der skal til, hvis vi skal omstille os fra et kødproducerende landbrug til at leve mere bærerdygtigt.

Vært: Martin Kongstad
Gæst: Rasmus Kofoed & Franciska Rosenkilde
Speak: Claes Bang
Klip: Mikkel Weinell
Redaktør: Emil Norsker

Tidligere episoder

  • 30 - Hvordan får man plantebaseret mad til at smage af mest muligt? 
    Wed, 28 Feb 2024
  • 29 - Hjemme hos Søren Gericke - del 2 
    Wed, 21 Feb 2024
  • 28 - Hjemme hos Søren Gericke - del 1 
    Wed, 14 Feb 2024
  • 27 - Modeuge special 
    Wed, 07 Feb 2024
  • 26 - I Rom med Eva Ravnbøl 
    Wed, 31 Jan 2024
Vis flere episoder

Flere danske kunstpodcasts

More internationale kunst podcasts

Vælg podcast kategori